Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO byście wybrali? Pewną pracę za 2500 na rękę czy

Polecane posty

Gość gość

zarobek 5000 ale we własnej firmie?

Gość gość
we własnej firmie..czyli MEGA NIEPEWNE pieniadze

Gość gość
oczywiście ze to drugie. Pracowac u siebie, bez stresu i pośpiechu, robic to co sie lubi, nawet za mniejsze pieniadze bym wolała u siebie

Gość gość
"Pracowac u siebie, bez stresu i pośpiechu, robic to co sie lubi" od razu widać, że kompletnie nie wiesz o czym piszesz...

Gość gość
popieram!!! pani nie ma pojęcia o czym pisze praca u siebie to największy stres!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Własnie. Bardzo proszę aby wypowiadały się osoby które juz coś przeżyły w życiu i mają realne, a nie bajkowe spojrzenie na rzeczywistość.

Gość gość
Ja wybrałam pracę państwową za niewielkie, ale pewne pieniądze ze wszystkimi urokami tego typu zatrudnienia. Po godzinach pracuję u siebie i jest git

Gość gość
wiem o czym mówię i wolę zarabiać 10 tyś. z czego na rękę mam 4 niż zasuwać dla kogoś za 2,5 na rynku gdzie prócz posad państwowych też nie ma nic pewnego.

Gość bluebox
18.06 Bez kitu ale Ty naiwna jesteś jak niemowlę... Na własną inicjatywę to się całe życie poświęca a i tak wszystko może Ci chuj strzelić śpisz na gwoździach i dygasz sie każdego dnia o to co sie stanie jutro, użerasz się ludźmi, z papierami, odpowiedzialnością. Naprawdę Ci sie to podoba? Zejdź na ziemię i dorośnij!

Gość gość
z nikim się nie użeram mam swoją małą działalność (bar), jednego pracownika, stałych klientów jak i nowych, czym mam się stresować. Do pracy chodzę kiedy chcę... nie wiem co jeszcze

Gość gość
jasne masz bar i do pracy chodzisz kiedy chcesz... aha takie bajki to tylko w erze

Gość gość
rachunki, zamówienia, pilnowanie interesu i pracownika robi się u ciebie samo :-D naiwniara, weź sie dziecko do lekcji

Gość gość
ludzie a co powiecie w temacie?

Gość gość
up

Gość gość
zalezy tez co to za praca ,czym sie zajmujesz i na czym polegałaby własna działąlnosc--czy juz ja masz ze wiesz że 5000zł. miałabys na rekę, nigdy nie wiesz tego na pewno ile bedziesz miała zawsze wyskocza jakies dodatkowe koszty ---- z własnego doświdaczenia powiem tak,wybrałabym pewna prace za 2500zł.

Gość gość
skoro pyta tak konkretnie to chyba wszystko wie ja wybieram rozwój i swoją firmę

Gość gość
przestań to wszedzie wklejać!

Gość gość
gość wczoraj ...wiem o czym mówię... x bo mi się to ŚNIŁO :P ! ! !

Gość gość
gość wczoraj ...mam swoją małą działalność (bar), jednego pracownika, stałych klientów jak i nowych, czym mam się stresować. Do pracy chodzę kiedy chcę... x Dlaczego BEZROBOTNE DEBILE wypisują takie bzdury :P ?

Gość gość
a dlaczego nikt tutaj nie kontynuuje tematu żeby rozwinąc dyskusje tylko skupia się na debilnych wpisach? hm warto się na tym zastanowić

Gość gość
To forum to miejsce nieudaczników, czego się spodziewać można :-D

Gość gość
pierwsze słyszę że etat to pewna praca

Gość gość
gość dziś Nie każdy jest dla firmy jedynie kłopotem :D. Dobrego pracownika szanują i tacy ludzie mają wieloletnie kontrakty :). Bezwartościowych śmieci pozbywają się przy pierwszej okazji :P.

Gość gość
TO CO BYŚCIE WYBRALI? czy w tym kraju nikt nie umie odpowiadać na pytania tylko lawiruje dookoła tematu?