Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem załamana tym co podsłuchałam w wc

Polecane posty

Gość gość

u nas w pracy wc jest tak połączone, że słychać co mówią w męskiej. Dziś siedzę sobie na kiblu i słucham jak faceci z pracy dyskutuja przy papierosku. I nagle słyszę jak mówią, że ta nowa fajna dupa tylko śmieszne ma te narysowane brwi i śmiali się przy tym do rozpuku. Wiem, że to o mnie. Nie wiedziałam że wyglądam dziwnie z tymi brwiami, fakt są szerokie, ale robione w profesjonalnym gabinecie.

Gość gość
Idiotki po co sobie robicie jakies wytatuowane brwi, to wyglada żenujaco.

Gość gość
pewnie ze same kretynki hahaha :D piekniusnie ale we lbie mozgu brak haha

Gość gość
Było im głośnie pierdnąć-niech mają za swoje.:-)

Gość gość
no cóż... takie zrobione brwi wyglądają okropnie. Nie wiem skąd się wzieła moda na coś takiego, bo jest to zwyczajnie brzydkie i nienaturalne. Po co sobie coś takiego robisz? wystarczy tylko regulować brwi pęsetą i będą ok.

Gość gość
Po co się szpecić, jak naturalne jest najładniejsze?

Gość gość
teraz masz nauczke żeby nie podsłuchiwać :D hahaha

Gość gość
mnie tam sie podobają takie brwi, dodają charakteru, sama też sobie dorysowuję tylko nie robię sobie grubych ale raczej w granicach normy :D

Gość gość
Wątpię

Gość gość
"Dziś siedzę sobie na kiblu" Nie wiesz, że na publiczne kible się nie siada? :O

Gość gość
Ja też nie rozumiem tej mody, to wygląda okropnie, nawet obrysowane cienkie przecież to widać i wygląda jakbyście były z kreskówki:) Moim zdaniem lepsza jest henna dla przyciemnienia i wyrównanie a nie takie obrysowanie, wy sobie już to upatrzyłyście w lustrze, za kilka lat jak zobaczycie siebie na zdjęciach z tymi brwiami to będziecie się z siebie śmiały :) Dla mężczyzn szczególnie jesteście śmieszne i dziwne z tymi brwiami, bo inna kobieta która sama sobie top robi oczywiście będzie uważała to za fajne, dla mnie osobiście to jest jakaś porażka.

Gość gość
Nie martw się kochana.Póki świat nie ulegnie zagładzie bądź innej katastrofie biologicznej to ludzie zawsze będą plotkować.Jak nie do brwi to do innych pierdół.

Gość gość
się przyczepią

Gość gość
jako facet powiem że takie brwi wyglądają na was komicznie. Tak samo jak sztuczne rzęsy i tipsy. Oczywiście są kobiety, które robią to z umiarem i faktycznie, wtedy takie zabiegi dodają urody, ale 99,99% z was używacie tych upiększaczy bez umiaru i stąd wyglądacie śmiesznie. Skoro faceci tak powiedzieli w kiblu zapewne tak jest. Moge powiedzieć co mnie jeszcze drażni w wyglądzie kobiet. Paznokcie pomalowane na różne kolory, kolory neonowe, matowe, napompowane usta, oblepione rzęsy, brwi jak od szklanki, namalowane, zniszczone włosy.