Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MatkaLena

Ma ktoś ochotę

Polecane posty

Gość gość
Lena ja nie pytał bym czy mogę w włożyć w twój tyłek. Położył bym cię tak żeby przycisnąć ci kark do blatu i rznął. Potem poślinił bym mocno palce i wsadził ci do tyłka równocześnie ostro pieprząc w c***. Jak bym rozruszał twoją dupcie ostro wszedł bym w nią k*****m. Nie miała byś nic do powiedzenia :)

Gość gość
Łapie cię od tyłu zrywam ubranie masuje twoje jędrne piersi opieram cię na stole zciągam majteczki i wchodzę w twoją cipke od tyłu i ****** cię aż poczujesz jak sperma wypełnia cie i spływa po udach. Potem każe ci klękać i wkładam mokrego k****a w usta żebyś wylizała z niego resztki spermy.

Gość gośćbx
Ba. Lenka ;) Suteczki i paluszkami bym Ci drażnił i języczkiem. Odwróciłbym Cię i złapał mocno za biodra. Jednym ruchem wsadziłbym Cię na blat i patrząc Ci prosto w oczy moja męskość weszłaby w Twoją cipkę. Cały czas calowałbym Cię i piescił piersi, szyję a moje ruchy byłyby coraz mocniejsze i głębsze.

Gość gość
To wsadź sobie paluchy i do roboty i nie zanudzaj już...

Gość gośćbx
Mi też Lenka brakuje strasznie kobiecego ciała. Które mógłbym całe całować i pieścić. Być delikatny i brutalny. Rżnąć cipkę bez opamiętania. Czemu? Ci brakuje tego?

Gość gość
A gdybyś nie miała dosyć wyjął bym go z twoich ust położył na blacie rozchylił ci uda i wepchnął bym k****a w cipke aż po jajka a rękoma pieściłbym twoje jędrne piersi i nabrzmiałe sutki. I rżnąłbym cie aż byś krzyczała z rozkoszy.

Gość gość
Jeżeli masz ochotę na palcówke to nie krępuj się a może masz sztucznego. Napisz jak lubisz się zaspokajać

Dlaczego? Mąż w trasie, jeździ na międzynarodówce, nie ma go już drugi tydzień. Nawet kiedy jest w domu, to już się nie stara. Otwarcie mu mowię na co mam ochotę, ale jakoś go to nie rusza. Przykre, wiem.

Gość gość
Sprowokuj go rozbież się i zacznij się pieścić przy nim jak to go nie ruszy to może został pedałem

Gość gość
Bo on na trasie ma urozmaicenie:)

Gość gość
Jeszcze nigdy nie widziałam takich błędów jak na ostatnich dwóch stronach. Analfabeci.

Gość gość
Współczuję Ci. Gdyby moja żona tak wyjeźdżała to chyba bym wył do księżyca. Tyle czasu bez seksu masakra.

Gość gość
Ja napewno bym się na ciebie żucił . Po takim czasie przez tydzień byś tylko sufit widziała bym cię rżnął ile wlezie

Gość gość
Żucił :O

Gość gość
A co do błędów. To czy napisze ****ały czy też róhał to i tak w tym chodzi o to żeby kobiecie dobrze zrobić

Zawsze miałam duży temperament, a teraz kiedy mam taki prawie celibat to aż czasem głupie myśli do głowy przychodzą.

Gość gość
Kup se wibra**or

Gość gość
Niestety nie widziałem twojego ciała ale co może być piękniejszego od ciała ukochanej. Ja bym cię zawsze pożądał i chciał pieścić twoje piersi drażniąc językiem sutki. Lizać twoje dziurki.

Gość gość
Jakie masz myśli

Gość gośćbx
Muszę Lenka zniknąć dziś. Chyba że nocny marek jesteś ? Musimy koniecznie pogadać o tym. Głowa do góry. Razem damy radę. :)

Gość gość
Ja nie znikam mam całą noc. Jeśli chcesz pisać dalej to proszę

Gość gość
Lubisz pieścić się pod prysznicem?

Głupie myśli czyli takie, żeby zrobić skok w bok, nikt się nie dowie, żaden tam romans tylko czysty sex. Gośćbx, chętnie pogadam.

Prysznic lubię, mam nawet dildo i kulki gejszy, ale to nie to samo co kawał chłopa.

Gość gość
Skok w bok nie najlepszy pomysł. Chociaż nie wiadomo czy on tak nie robi. Może kup sobie wibrator i zabawiaj się. Zawsze też można poświntuszuć na forum

Gość gość
Wiem że to nie jest to. Ale skok w bok odradzam. Jeśli masz ochotę to weź dildo i zacznij pieścić otworki

Gość gość
Lubisz mieć k****a w ustach, aż wystrzeli