Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobiłam pierwszy krok do stania się kura domowa. :)

Polecane posty

Gość gość

Na wyraźne życzenie męża przechodzę na 3/4 etatu od poniedziałku. Mam nadzieję że to dobra decyzja. Prezes nawet zrozumiał.

Gość gość
a jaki wpływ miał na to mąż?

Gość gość
no i git ale potem nie płacz jak cię mąż zostawi dla młodszej a ty emerytury nie wypracujesz ja rozumiem różnie w życiu jest ale lepiej się zabezpieczyć proponuję odkładanie na konto emerytalne

Gość gość
Jaki wpływ miał na to mąż? Zażądał tego :( albo praca albo on. Chciał abym przeszła na pół etatu ale krakowskim tagiem stanęło na 3/4. Jak wszystko będzie ok, tzn nadal będą mnie chcieli w pracy a jednocześnie będę widziała że wpływa to pozytywnie na moje małżeństwo to może kiedyś przejdę na pół etatu.

Gość gość
Czyli załpiesz się na 500 plus na pierwsze dziecko,tak? Rafalska mówiła że nie spodziewała się że aż tyle rodzin będzie pobierał o świadczenie na pierwsze dziecko coś ok.40%•Teraz widać że w Polsce bieda a ona twierdzi że przyjeżdża się skali tego zjawiska czy rodziny nie ukrywają dochodów..

Gość gość
Nie, nie zalapie się. Wiem do czego pijesz ale tu problem nie jest w pieniądzach ale w "filozofii zyciowej" i roli kobiety w rodzinie.