Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eve1983

Gadki mojego Teścia

Polecane posty

Gość Eve1983

Mój teściu jest niebywale upierdliwym człowiekiem który zawsze wszystko wie lepiej i jest mistrzem w wymyślaniu głupich komentarzy i denerwowaniu wszystkich wkoło. Piszę to żeby się wyżyć, bo nas dziś niestety odwiedził i byłam po raz kolejny świadkiem jego niechlubnych poczynań. Oto kilka dzisiejszych dialogów z jego udziałem: Do męża: Dzwoni domofonem rano. -Otwórz mi bramę! -Nie jestem ubrany. -To musze sie sam męczyć... Po co ja mam syna? -Mogłeś zadzwonić, że jedziesz. -Ja nie muszę dzwonić bo jestem u siebie! -To jak jesteś u siebie to sam sobie otwórz. -Podziękuj tatusiowi za to że dziś przyjechał bo to może być już ostatni raz. -Szkoda, że nie mogę sobie zmienić syna. -No tak, na pewno wolałbyś pijaka co bije żonę. -Babie trzeba czasem dać po d***e bo się rozpuści. -Ja zbudowałem w życiu 3 domy i wszystkie porządnie. -Nie ty tylko murarze. -No tak... -Motory są niebezpieczne bo można sobie przeziębić stawy -Przecież sam jeździłeś na motorze -No i sobie przeziębiłem jak zmokłem na deszczu, a poza tym wtedy było lepiej bo nie trzeba było mieć kasku. -No tak, jeździł bez kasku i w przemakalnych ciuchach na deszczu i będzie mnie pouczał jaka to jazda jest niebezpieczna. -Powinieneś mnie po rękach całować. -Ewelinka gdzie jest? -W łazience. -A co ona tam w tej łazience robi? -(mojego chyba zatkało) Do mnie: -Ewelinko a ty nie wyjdziesz się ze mną przywitać? Bo ja bym chciał sobie wyściskać jakąś młodą dziewczynkę. -A od Ewelinki całusa dostanę? Zapytany czy się napije herbaty. -Ja już nic nie chcę bo nie chciałaś się ze mną przywitać. Zapytany ponownie po chwili. -Ja już nie wiem co chcę ale tak w ogóle to zaraz będę jechał. (chce żeby go prosić żeby został i się napił, ostatecznie łazi po ogrodzie przez 4 godziny, nie wejdzie do domu ale też nie pojedzie, gra cierpiętnika)

Gość gość
Normalny człowiek, nie wiem o co Ci chodzi? A Twoi rodzice są tacy w porządku?