Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poryła mi łep moja ukochana

Polecane posty

Gość gość

nie dziewczyna z innym sobie chodzi ale ja kochałem dwa lata nie dziewica ale ja pokochałem no i trochę miałem komplikacje bo jej za urodę nie mogłem do cenić i mi poryła beret normalnie chodzi sobie z tym drugim pod nosem wcześniej jak ja kochałem to macał ja tamten aja nie umiałem ale próbowałem może nie umiałem jej obmacywać jak tamten jak stała przede mną na zajęciach ale raz kiedyś spróbowałem to mnie zrąbała;/na zajęciach z ławki z tyłu do niej sięgałem xd nie umiałem sie znia umówić zresztą ona mnie stresowała stresował mnie ten wyścig potem wątpliwości ze mu się macać dawała czy jest warta mnie itpi teraz juz to spierniczyłem definitywnie po zwyzywałem ja oto że z tamtym chodzi ale ja dalej kocham już słabo ale nie umie zaufać już kobietom ostatnio zarwałem do jednej imi sie podobała to jej zapytałem sie czy jest dziewica i powiedziała ze nie i juz sie zniechęciłem zresztą pisała do mnie jak najęta z początku jak wściekła i tak otwarcie to coś powiedziałem ze onieśmielają mnie cycki i dupa i sie obraziła i nie odpisywała w sumie jej tak już nie szanowałem tym bardziej ze gadała ze lubi imprezować i cały weekend imprezuje to to bez sensu. ale ja juz mam beret poryty pisze na gg zboczenie podczas masturbacji czy na fotce to potej 1 mam bo chciałem by mnie dostrzegała jako faceta nie jako kolegę;/ .I g****o prawda ze odpuścisz to zatęskni g****o prawda zresztą odpuszczałem ale strasznie powoli i pisywałem a szkoda gadać jeszcze rok ja będę widywał . 2 lata wyjęte z życia zrąbane bo sie miłości zachciało;/ nudzą mnie kobiety ile można pisac czy byc z kobieta i sie nie znudzić ?? chciałbym poznać dziewczynę aleja to pierniczę już to jest jakieś kombo jedno wielkie ta zinym chodzi ja szanować was nie umie dziewic niema, kasy niema ,tu nauka czasem sobie myślę że fajnie jakby mnie w wiezieniu zamkli i bym zdala był od czynnika wywierającego negatywny wpływ na mnie ;( bez sensu to ;/

Gość gość
zycie jest porabane nie da sie kochać kobiet

Gość gość
ani doroboty bo kurewskie studia na każdym kroku p********e nie ja sie k***a mam dobze bo zarobiłem na auto i kupiłem zj****e i popłynołem natym plus kolizja atemu jak sie cos zepsuje to znim jexdzi bo ma problemu huja z takim czyms!!

Gość gość
jeszcze ona k***a jest dobra miła normalnie najbardziej p******a wersja kobiety milą czy sie pali wali jest miłą czeka az sie wyj***esz i połomiesz taka kochan

Gość gość
comam k***a zrobić jak niemam pieniedzy k***a nic niemam ani kolegów po huju z takim czyms niemoge nigdzie wyjechac nic zrobic

Gość gość
aa cierpiec trzeba i cóz zycie k***a cierp az zdechniesz k***a cierp nigdy niebedzie k***a lżej doj***e ci wszystko do mogiły

Gość gość
zj****e zycie wszystko sie w********ilo wszystko xd i huj bede sam zył a potem sie zabic i tez huj z tym walczyłem ale huja z tego jest

Gość gość
nawet k***a koleżanka z gg mnie juz ma dość nawet sie jej nie dziwie bo rok pitolenia o jednej kobiecie to nikt nie wytrzyma i juz k***a nikogo nie mam ;/ w*********m to tez gg powoli mam wszystkiego dość chce odnowa zaczac k***a cos robić nie tylko sie uczyc niemiec pieniedzi baby cie whujua robia widocznie sie to msci zato ze zbokiem jestem :D zycie mnie do******la nazłośc xd aj***c to a oni niech są szczęśliwi haha nienawidzic ich zaczynam powoli

Gość gość
aniech są k***a szczesliwi i huj z tym a mnie neich to j***e standardowo niech k***a j***e ile chce wsumie mam wyj****e juz na wszystko

Gość gość
i sie uczyc trzeba !! k***a nie myśl nie żyj nie miej pieniedzy tylko sie ucz ile tego k***wstwa jeszcze bedzie p**********e 7 semestrów odrazu 10

Gość gość
parapa j***c to oo parapa

Gość gość
masakra jestem wsciekly cheh wybucham powoli zopuxnionym zapłonem