Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kombinezon czy kurteczka

Polecane posty

Gość gość

W czym wasze dzieci chodzą na spacery ?Mój synek ma 8 miesięcy ale sam jeszcze nie siedzi,posadzony siedzi stabilnie,lepsza będzie teraz kurteczka zamiast kombinezonu?Jakie kurteczki polecacie taka już wiosenna czy taka troszkę cieplejsza chodzi mi o to żeby dziecku było i wygodnie i żeby się nie pocilo

Gość gość
Mój synek miał karteczkę dłuższą ale z cienszych i tak pod spodem był sweterek czy parowy pajac. Zakładanie kombinezony było męka więc jak tylko mogłam to zrezygnowałam z tego.

Gość gość
W taka pogodę ja bym zakładała body z długim rękawem i na to pajac z cienkiego polaru. Ja dla swoich kupiłam takie miękkie pajace, gdzie można było zakryć stopy i raczki. Śmigali w tym do późnej jesieni. Wiadomo ze jak na spacerze zasnęli to zakrywałam stopy i ręce przykrywała kocem i mieli wygodnie. Od jutra podobno lato to wystarcza spodnie i boby plus jakaś cienka bluza.

Gość gość
To zależy co twoje dziecko robi na spacerze jak jest z tych co leżą w wózku nakryte kocem i śpi przez cały czas to pajac wystarczy ciepły a jak jest z tych co na dworzu siedzą oglądają koc fruwa a on na hustawce to musisz mieć jakąś kurteczke kombinezon to niewiem czy takie cienkie na ta pogodę są.