Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wszyscy faceci myślą to samo o kobietach

Polecane posty

Gość gość

Już z jednej znajomości, z kolegą zrezygnowałam, bo myślał sobie że na niego lecę...po prostu ręcę opadają...Cały czas łudził się że po to się z nim chcę spotykać żeby do czegoś doszło, oczywiście on próbował i w końcu musiałam zakończyć znajomość. Ani nie był w moim typie ani za młody jak dla mnie, kretyn! Teraz mam podobną sytuacje z innym kolegą. Buuuu faceci ale jesteście głupki.

Gość gość
Tylko ci ze zbyt wysokim ego. Mi nawet jak kobieta daje wyrazne sygnały to nie biore tego ma poważnie

Gość gość
idź brzydulo spać wymagasz ciacha z wyglądu dlatego jesteś sama

Gość gość
23:14 ale tacy jak Ty to są jakieś osobne w ogóle przypadki :D

Gość gość
23:16 nie jestem sama :D

Gość gość
Tylko że wychodzi na to ze to ja olewam a w rzeczywistości po prostu nie czuje by ktos chciał ze mną być i wszystko biore jako żart

Gość gość
Bo faceci to desperaci z ciśnieniem na penifiuta , najgorsi są tacy co sa brzydcy a molestuja te najpiękniejsze zamiast znalesc na swoim poziomie : / masakra jakaś

Gość gość
ciacho cie kopnie, zestarzej się i będziesz narzekać na kafeterii dlaczego mnie mężczyźni nie podrywają

Gość gość
Pierd///lenie o szopenie ;) znam ładnych i miłych a znam brzydkich z mordy jak noc i do tego wrednych uroda nie ma nic do tego jakim jest się człowiekiem i powiem ze Ci brzydcy maja większa tendencje do bycia chamskimi c***jami , bo Ci przystojni sa dowartosciowani i zadowoleni z życia

Gość gość
Molestują to wy ciacha nie poszukacie kogoś na swoim poziomie tylko musicie się kleicie jak na wielkiej wyprzedaży w media markt

Gość gość
To że chcę mieć kolegę to coś złego? Myślę że warto mieć kolegów tak jak koleżanki , z kolegą można pogadać na inne tematy, fachowe a koleżankami nie zawsze. Nie szukam ciacha, nie szukam w kolegach sympatii ale z nimi się nie da ... 23:21 masz rację, nie szukają na swoim poziomie a wydaje mi się za coś normalnego szukać partnera w swoim przedziale wiekowym oraz pod względem atrakcyjności fizycznej.

Gość gość
tylko wy uważacie się za cud natury, a tak naprawdę nie wyglądacie tak fajnie jak o sobie mówicie, piszecie.

Gość gość
brzydale was co chwile komplementują i sobie potem myślciei ale jestem k***a piekna chce faceta 10/10

Gość gość
nie w tym rzecz , ludzie! Nie uważam się z cud natury ani nawet ładną , raczej przeciętną. Chodziło mi o to czemu faceci są tacy zdesperowani , kiedy wiedzą że ze mną nic im nie wyjdzie. Tylko nie zastanawiają się dlaczego. Przecież zwyczajnie w świecie mogą nie być w moim typie, lub mają takie cechy charakteru , których nie lubię. Tak trudno pojąć to , że nie jestem jakąś desperatką szukającą na siłę faceta ...

Gość gość
może chcą się zakochać? może brakuje im drugiej połówki? a ty już od razu wyskakujesz z tekstem, że musi być zdesperowany?

Gość gość
Ale jak koledze powiedziałam że nie jestem zainteresowana to nie wierzył , starszy odemnie o naście lat...i dalej miał nadzieję, że w końcu się przełamię i wezmę go...krew mnie zalewała jak widziałam w nim ten cień nadziei.

Gość gość
Dlaczego mężczyźni sądzą że kobiety z reguły są łatwe i że bez seksu długo nie wytrzymają?

Gość gość
Do mnie laski łaszą się jak kotki, ale je spuszczam na drzewo. Nie chcę złapać jakiegoś syfa.

Gość gość
mnie też się łaszą chcą tylko związku nie przyjaźni

Gość gość
na ciebie lecą ale drewniane :D

Gość gość
00:14 co masz na myśli pisząc "przyjaźń"

Gość gość
chce koleżanki nie związku