Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta ma mętlik

Czy mój mąż zaczyna mnie zdradzać? mam mętlik...

Polecane posty

Gość gość
No tak ! On puknie kolezanke z pracy i to napewno uleczy ich do tej pory dosyc udany zwiazek :) wez sie palnij w lep

Gość gość
Pisze sie leb. Po 2. To jedna z hipotez stawianych przez terapeutow zwiazkow.

Gość gość
Toś mnie poprawila hehe xD moze i jedna z hipotez ale po 1 w wiekszosco przypadkow sid nie. Sprawdza a po 2 :dotyczy bardziej związków które maja juz powazny kryzys, zwiazek umiera i dopiero w obliczu zdradzi mozes sobie czlowiek w takim przypadku uawiadomic hak bardzo zalezy jej na tejtwarzy drugiej osobie a z tego co wnioskije to u autorki nie ma takiej sytuacji

Gość gość
Tego niestety nie wiemy. Jak dla mnie np.zwiazek umiera zanim zaczyna sie szukac kolegi/ kolezanki na boku... Bo taka powierniczka to znak, ze albo nie do konca rozmawiamy ze soba w zwiazku albo nasza 2 polowka juz tak nas nie kreci... Niestety wiem z doswiadczenia...

Gość gość
A ja uwazam,ze jakby to byla zwykla kolezanka ktora zna i lubi to by utrzymywal z nia kontakt tylko w pracy. A jak on pisze do niej w czasie prywatnym, gdzie powinien poswiecac sie rodzinie to jest cos nie tak. Moim zdaniem sie zauroczyl. Jak utnie znia kontakt to sie ogarnie.

Gość gość
Tak. Uciecie kontaktu to jedyna rada.

Gość gość
Może szuka tego czegoś co ty nie chcesz się przełamać, czegoś mu brakuje albo uczuć albo dobrego seksu, a was związek stał się obowiązkami. Spróbuj w ta stronę i zobaczysz.

Gość gość
Musisz odnowić miłość przechodzicie kryzys, jak utniesz nic nie da,i tak zrobi co mu brakuje.

Gość gość
Autorko i co????

Gość kajkazaa
czasem warto sprawdzić męża za pomocą jakichś podsłuchów, śledzenia czy chociażby wynajęcia prywatnego detektywa. wtedy się ma pewność czy zdradza czy nie. i trzeba to zrobić jak najszybciej żeby samemu w to nie brnąć bo to może psychicznie zniszczyć te ciągłe domysły itp..

Gość gość
A po co tu detektyw jak już wszystko jasne? Facet lubi ta dziewczynę, jest z nią zżyty, flirtuje, nawet jeśli nie doszło, do seksu to już doszło do zdrady emocjonalnej bo nikt koleżance nie pisze "słodkich snów, śpij dobrze "

Gość alkalak
Jak to po co? Przecież detektyw sprawdzi go, da jej wszystkie rzeczy na tacy dosłownie. Nie będzie się musiała domyślać czy ją zdradza czy nie. To chyba najprostsze rozwiązanie bo facet będzie jej wmawiał że to tylko koleżanka...

Gość gość
jeśli zdradza Cię w domu np, tzn jeśli się domyślasz to kup coś takiego http://www.spyshop.pl/kamera-fullhd-ukryta-w-pilocie-tv-pv-rc10fhd-1290.html i go sama załatwisz jak mu pokażesz nagranie z jego schadzki... możesz przy okazji nagrać jego minę bo na pewno będzie obłędna. zostawisz sobie na pamiątkę i jak będziesz miała gorszy dzień to sobie włączysz jego reakcję na fimik z jego udziałem i od razu będzie Ci lepiej. :D

Gość gość
Mysle ze,zauroczyl sie ta kolezanka..to zly znak..jak mu bedzuesz,popuszczac to mozesz,byc pewna ze na tym sie nieskonczy..To Ty masz byc ta jedna i ty i wasze dzueci sa jego rodzina , porozmawiaj z nim otwarcie i ustal jakies zasady ich znajomosci jak nie bedzue chcial sluchac porozmawiaj z nia o tym ze on jest Twoim mezem i Wy tworzycie rodzine , walcz bo za chwilke nie bedzie o co walczyc...

Gość Mchy i Porosty
Autorki tu nie ma prawie od dwóch miesięcy, ale może ktoś w podobnej sytuacji to czyta. Pisałaś, że macie małe dziecko. Jedna niezwykle ważna rada. Ty staraj się i inicjuj seks. Nawet ja nie możesz po porodzie to daj się trochę obmacać, zrób mu dobrze ustami, ale żeby wiedział, że ma żonę.

Gość gość
A ja myślę że po prostu się lubią a że to ta dziewczyna po Niego przyjeżdża więc stara się być miły. I jestem kobietą żeby nie było. A porady zrób Mu dobrze ustami itp są obrzydliwe.