Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Dress code.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Pracuj臋 w banku, dopiero co zacz臋艂am. Wczoraj nie da艂am rady na obcasach i siedzia艂am na bosaka. Potem dosta艂am upomnienie od szefa. S艂usznie? Dress code nakazuje ubiera膰 szpilki, ale ja nie potrafi臋 wytrzyma膰. Czy obs艂uguj膮c klient贸w na boso robi臋 co艣 faktycznie zle?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Jak bym by艂 twoim klientem w banku i widzia艂 bym 偶e pracujesz na bosaka to mocno bym si臋 zdziwi艂 jest to poprostu z艂y wizerunek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale nie potrafi臋 by膰 w szpilkach, a p艂askie buty s膮 zabronione. Mo偶e posz艂o o to, 偶e stopy by艂y go艂e, do tego mam czerwone paznokcie i na bosaka wygl膮da艂am tandetnie?

Udost臋pnij ten post

uwielbiam takie po艂膮czenie, czerwone paznokcie i na bosaka, co za widok... poprosz臋 wsp贸艂rz臋dne geograficzne...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a偶 mi si臋 nie chce wierzy膰 w to, co czytam. Jakbym w banku spotka艂 tak膮 osob臋, to bym pomy艣la艂 z jakiej przyjecha艂a wiochy. Swoj膮 postaw膮 藕le wp艂ywasz na wizerunek ca艂ej plac贸wki. Nie chce mi si臋 w og贸le wierzy膰, 偶e takie rzeczy mog膮 mie膰 miejsce w bankach. Nied艂ugo b臋d膮 siedzie膰 w samych gaciach, bo im za gor膮co czy co艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S艂uchaj, ubranie do pracy (i buty) wcale nie musz膮 by膰 niewygodne. Musisz tylko odnale藕膰 odpowiednie fasony i materia艂y, w kt贸rych si臋 b臋dziesz dobrze czu艂a. Mnie bardzo pomog艂a stylistka portalu pasujemi.pl, zajrzyj sobie na t膮 stron臋, masz mn贸stwo przyk艂ad贸w jak si臋 ubiera膰, 偶eby wygl膮da膰 stosownie do stanowiska, a jednocze艣nie czu膰 si臋 komfortowo. :)

Udost臋pnij ten post