Gość gość Napisano Maj 18, 2017 African Mango to jedno z najnowszych odkryć na rynku preparatów wspomagających odchudzanie. Produkt zawiera wyciąg z afrykańskiego mango, którego właściwości odchudzające przewyższają skuteczność popularnego wyciągu z jagody Acai. Produkt szturmem zdobył rynek amerykański, a od niedawna jest również dostępny w Polsce, gdzie wróżymy mu świetlaną przyszłość. http://nplink.net/89ge0cUR Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kokoszka534 0 Napisano Maj 30, 2017 Proponuję rewelacyjne leki odchudzające, pozwalają utrzymać świetną figurę i mieć maksimum energii bez dodatkowych wyrzeczeń. Prowadzą do zmniejszenia masy ciała nawet do 25 kg/m-c. Adipex Retard 15mg Phentermine 37,5mg Sibutramine 20mg Orlistat sandoz 120mg zapraszam do kontaktu kokoszka534@o2.pl, 513-897-857 pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 30, 2017 Same tabletki nie pomogą to fikcja, najwyżej przeczyszczą organizm, a potem efekt jojo murowany. Ważny jest ruch, racjonalne żywienie .Ja schudłam sporo na tej diecie http://dieta-lux.pl/44535 ,już w pierwszym tygodniu spadło mi z wagi 3 kg .Dieta połączona jest z ćwiczeniami i ułożona jest przez dietetyków i trenerów.Przede wszystkim jest to najtańsza dieta jaką znalazłam ,co jest dla mnie ważne bo nie stać mnie na wizytę u dietetyka . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 27, 2017 Polecam zainwestowanie z Slimunox - dzięki niemu schudłam 10 kg w 3 miesiące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2017 Ja bym absolutnie nie stosowała nic na własną rękę! Otyłość to choroba. Lepiej wybrać się do kliniki takiej jak ta: http://cm-skopia.pl/uslugi/bariatria-krakow/ gdzie lekarze profesjonaliści zajmą się problemem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elka Torba Napisano Kwiecień 6, 2018 Znalazłam ciekawe artykuły na temat odchudzania na http://odchudzanie.torun.pl i na Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ksenia 6 Napisano Marzec 14, 2021 Można dostać skuteczne tabletki na odchudzanie które blokuja uczucie głodu, spalają nadmiar tłuszczu w tkankach. Chudnie się bez problemu, ja od wtorku minus 3 kilo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bazibaz 35 Napisano Kwiecień 1, 2021 Dnia 14.03.2021 o 17:01, Ksenia napisał: Można dostać skuteczne tabletki na odchudzanie które blokuja uczucie głodu, spalają nadmiar tłuszczu w tkankach. Chudnie się bez problemu, ja od wtorku minus 3 kilo. uwazajcie na nia, mnie na mailu i privie namawiala na kupno, to sprzedawca z nachalna reklama, wiec cos biznes chyba nie idzie? mi podawala maila adique.723@gmail.com, gdzies tu daje maila ksenia cos tam, kiedys podawala xymena cos tam, ma ich wiele, grasuje od miesiecy a nagle "od wtorku" czy "od kilku dni" buahahahahah xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jocotos739 0 Napisano Kwiecień 4, 2021 Najlepsze (moim zdaniem) tabletki na odchudzanie macie tutaj: dietalux.wordpress.com tanie i co najważniejsze pomogły mi schudnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ksenia 6 Napisano Kwiecień 6, 2021 Dnia 1.04.2021 o 19:36, bazibaz napisał: uwazajcie na nia, mnie na mailu i privie namawiala na kupno, to sprzedawca z nachalna reklama, wiec cos biznes chyba nie idzie? mi podawala maila adique.723@gmail.com, gdzies tu daje maila ksenia cos tam, kiedys podawala xymena cos tam, ma ich wiele, grasuje od miesiecy a nagle "od wtorku" czy "od kilku dni" buahahahahah xd Zdecyduj się od wtorku czy od kilku miesięcy bo chyba już się gubisz w swoich kłamstwach. ŻAŁOSNE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bazibaz 35 Napisano Kwiecień 11, 2021 (edytowany) Dnia 6.04.2021 o 22:00, Ksenia napisał: Zdecyduj się od wtorku czy od kilku miesięcy bo chyba już się gubisz w swoich kłamstwach. ŻAŁOSNE czego tu niby mozna nie rozumiec? nie ma sie na co decydowac, klamiesz po prostu, ze "od wtorku", mam wkleic tu twoje maile, ktore pisalysmy w zeszlym roku? Edytowano Kwiecień 11, 2021 przez bazibaz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bazibaz 35 Napisano Kwiecień 11, 2021 pisalam z toba w styczniu 2020, pisalas z maila kseniax666x i polecalas jakas zoja.ojoj xd, ze niby to twoja "kolezanka" XD napisalasnieproszona, bo gdzies zostawilam swojego maila- podobnie jak teraz, dotalam i @ i priv, namolna sprzedawczyni xd lecialy teksty typu ze adi jest tes w uk, wiec sie doucz xd calkiem spojne z twoja obecna retoryka, wirc przestan sie wybielac, bo jestes zalozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ksenia 6 Napisano Kwiecień 23, 2021 Dnia 12.04.2021 o 00:10, bazibaz napisał: pisalam z toba w styczniu 2020, pisalas z maila kseniax666x i polecalas jakas zoja.ojoj xd, ze niby to twoja "kolezanka" XD napisalasnieproszona, bo gdzies zostawilam swojego maila- podobnie jak teraz, dotalam i @ i priv, namolna sprzedawczyni xd lecialy teksty typu ze adi jest tes w uk, wiec sie doucz xd calkiem spojne z twoja obecna retoryka, wirc przestan sie wybielac, bo jestes zalozna Naucz się pisać poprawnie, piszę teraz z multi kont. Żałosne jest to co piszesz. Widać że nie masz innych obowiązków niż siedzenie na forum. Ciekawe co jeszcze wymyślisz, to że ktoś zarejestrował jak mówisz nowe konto to może przyczyna jest taka że już od jakiegoś czasu nie można pisać anonimowo? Żal Ci dupe ściska czy co? Wcześniej była tu bardzo fajna grupa ale zawsze znajdzie się jakiś troll co psuje ten klimat. I odczep się raz na zawsze ode mnie. Nie pozdrawiam żałosny trollu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bazibaz 35 Napisano Kwiecień 29, 2021 sama sie naucz pisac, szczegolnej uwadze polecam przecinki, namolna sprzedawczyni piszaca niechciane maile i privy, udajaca, ze sprzedawca jest jej kolezanka xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megol4 0 Napisano Październik 24, 2021 skuteczny środek macie tutaj: dietalux.wordpress.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anks 1 Napisano Październik 28, 2021 ja staram się takie środki omijac szeroki łukiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach