Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jacy faceci tak naprawdę są dla kobiet atrakcyjni?

Polecane posty

Gość gość

Kobieta powie Ci że dobrzy mili sratata itd Naprawdę kręcą kobiety chamscy goście którzy mają władze traktują innych jak goooofno są źle despotyczni i aroganccy. Kobiety czują że MUSZA im ulec a to dla kobiety największy stymulant. Tak więc nie słuchajcie paplaniny bab

Gość gość
Uważam, że istnieją kobiety, które nie są pustymi idiotkami i nie tolerują takich prymitywów opisanych w temacie.

Gość gość
źle uważasz

Gość silna osobowosc kobieca
Maniacy od wmawiania wszystkim że kobiety lubią bad boyów znowu zaśmiecają forum.Lubię męzczyzn normalnych szanujących kobiety uczciwych męskich zdecydowanych ale również odpowiedzialnych i opiekunczych.Ponieważ sama mam silną osobowosc nie zniosłabym kogoś kto chciałby mnie zdominować.Chamstwa prostactwa i arogancji nie cierpie i nie toleruje

Gość gość
dobrze uważasz a wykłóca się z tb facet na bank.

Gość gość
8.36 Źle napisałem. Poprawiam - nie uważam, a wiem.

Gość gośćuhh88ibbj9998
Silni konkretni opiekunczy mądrzy lojalni męscy a nie jakieś cipowate zniewiesciałe maminsynki,tacy którzy umieją zadbać i obronić kobiete..traci w moich oczach facet który romansuje flirtuje na prawo i lewo,nałogowiec,taki który nie dba o siebie albo dba przesadnie,typ narcyza..atrakcyjny jest dla mnie męzczyzna opanowany,który nie musi sie dowartosciowywać kosztem innych czy szpanując hajsem albo ekstra brykami,taki który ma dobre serce i poukładane w głowie...nie bede ukrywała i kłamała że wygląd nie jest istotny..lubię męzczyzn wysokichv silnych fizycznie ale muszą isc w parze odpowiednie cechy osobowosci...aa i tendencja do kłamania tez nie jest dla mnie do zaakceptowania

Gość gość
Bzdury Wszystkie kobiety które znałem leciały n chamów

Gość gość
9.26 Toś nie znał żadnej kobiety, tylko..., nie napiszę.

Gość gość
a czy gej biseksualny jest atrakcyjny?

Gość gość
dziś tak kobiety tlumacza to logicznie

Gość gość
8:21 :D, kiedy przerwałeś pobyt w szpitalu psychiatrycznym? Tylko kobieta z patologii zainteresuje się takim. :classic_cool:

Gość gość
kobiety wcale nie lecą na chamow, nie wiem skad wział sie taki stereotyp ;/ najbardziej atrakcyjni to tacy co potrafią kobietę rozśmieszyć ;)

Gość gość
:O

Gość gość
kobiety kochaja chamów

Gość gość
Wysocy, przystojni i silni są najlepsi.

Gość gość
Są Kobiety i są samice. Przynależność do jednej z wymienionych grup implikuje preferencje.

Gość gość
przeciez wy zalosne prawiczoki z Kafe jestescie chamami, aroganccy, traktujecie kobiety jak goooowno i czamu zadna was nie chce? :D:D hahahahaha cos teoria wam sie nie sprawdza:D

Gość gość
Dokładnie...na pewno nie są dla nas atrakcyjni prawiczki z kafe jęczący o bad boyach,o tym że kobiety to szmaty d***** i materialistki..taki ktos jest dla mnie gorszy od chama i brutala

Gość Jej Wysokość Agda
Atrakcyjny facet to facet chociaz w miare przystojny wysoki dobrze jak jest silny fizycznie odważny ale nie taki ura bura co to nie ja,zaradny,pracowity,skupiony na swojej kobiecie a nie jakiś *****cz..no i samodzielny,nie maminsynek

Gość gość
fcet musi byc przebojowy bajerowac kobiete puknac na boku jej kolezanke taki jej imponuje

Gość gość
:P

Gość gość
Na pewno nie pustostany, czy nieatrakcyjne zniewieściałe kafe-prawiczki.Tacy odpadają w przedbiegach, chocby mieli miliony na koncie jakims cudem :D

Gość gość
Dokładnie

Gość gość
16-20 To własnie bad boy był rozchwytywany. Przede wszystkim wygląd i cwaniactwo było w cenie :D 20-25. Kobiety już tak mniej więcej wiedzą czego szukają zaradność, rokowania na przyszłe "bezpieczeństwo" i dobry seks jest w cenie :D 25-3X Tu już raczej głównie bezpieczeństwo, kasa i chęć stabilizacji wygląd mocno drugorzędny. 3X+ Pełne uzębienie jest w cenie :D To ostatnie to żart :D

Gość gość
ok