Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam szanse kogoś poznać jeśli w tym roku koncze 29 lat?

Polecane posty

Gość gość

Byłam już nawet zareczona, ale moj kilkuletni zwiazek nie wypalil :O Wiec teraz zastanawiam sie czy jeszcze sobie kogoś znajde jesli bede szukac? Wygladam dosc mlodo jak na swoj wiek, ale sama nie wiem

Gość gość
no pewnie że tak ;) przeciez jest wieeeeluu samotnych facetów w tym rejonie wiekowym a nawet powiem Ci że w tym wieku szanse są nawet większe patrząc racjonalnie no bo np. mając lat 20 lepiej zeby dziewczyna miała faceta starszego od siebie ale tez zeby nie był dla niej zbyt dojżały bo w tym wieku takie różnice są odczuwalne wiec na dobrą sprawe przedział idealnych kandydatów dla 20latki to facet w wieku 22-25 lat ;) w wieku 29 ,,pole popisu" się zwiększa ;) z reguły faceci juz w wieku 24-25 są wystarczajaco dojżali, a z kolei większa różnica nie jest juz tak odczuwalna więc przedział dla 29latki jest dużo większy bo 24-40 lat ;)

Gość Facet 36l
Jest trochę facetów w wieku dla Ciebie. Cześć kawalerów co się ostała ale także takich z odzysku, jak ja :) Na pewno wybór mniejszy niż 5-10 lat temu (dla Ciebie), bo duża część osób założyła rodziny, ale coś się ostało. Niedawno też zacząłem się oglądać -

Gość gość
Ratuje Cie to, że jest jednak sporo rozstan i rozwodów, ale bedzie Ci trudniej niż kilka lat temu. jednak w kazdym wieku mozna sobie kogos znalezc, moja mama poznała faceta w wieku 45 lat bo sie rozwiedli z tata

Gość Facet 36l
Możesz: A) założyć konto na jakiś portalach randkowych - poznasz szybciej, ale prawdopodobnie bierzesz kota w worku B) znaleźć chwile czasu na pobycie w samotności i rozwijanie swoich pasji, zainteresowań - może akurat kogoś poznasz kto Ci spasuje zainteresowaniami, charakterem. Na pewno zacznij dbać o siebie, trochę sportu - będziesz atrakcyjniejsza - szybiej znajdziesz. Haha jakby co to jestem wolny :P

Gość gość
Ja nie rozumiem tych Waszych problemów. Bez trudu poznawałam facetów na każdym etapie życia. Nie wiem, może i pula wolnych się zmniejsza, ale ja nigdy tego nie odczułam. Nawet łatwiej mi było poznawać ludzi po 30tce, bo mam pracę, kasę, stać mnie na wyjazdy, rozrywki na mieście, nocne życie. W wieku 30 lat zakończyłam wieloletni związek. I bardzo dobrze wspominam okres, który po tym nastąpił. Obecnego męża poznałam w wieku ok 35 i bardzo trudno mi było zrezygnować z wolności, bo wydawało mi się, że nadal mam swietlane perspektywy towarzyskie :)

Gość gość
Jak chcesz wiedziec jakie błędy popełniasz w kontaktach z mężczyznami i jak temu zaradzić, czy znajdziesz mężczyznę swego życia ,napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
W sensie znudził ci się? Pewnie następny też Cie znudzi po czasie :D

Gość gość
Przede wszystkim zacznij zyc. Nie szukaj faceta nawet podświadomie. Wychodź na imprezy, do pubu ze znajomymi, na jakies kursy itp.

Gość gość
Jesteś już tak stara i zramolała, że na pewno nikt się na ciebie nie połasi. Zostaniesz starą panna jak nic.

Gość gość
ni4