Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pusiaa07

Czy on jest biseksualny?

Polecane posty

Witam, chciałabym tutaj krótko opowiedzieć coś. Spotykałam się spory czas z chłopakiem,w moich oczach był bardzo przystojny. Dziewczyny do niego bardzo leciały,kurde ;/ Zacznę od początku, był bardzo zakochany w sobie, miał obsesję na punkcie swoich włosów (suszenie, układanie,a jak byłyby źle ułożone to by z domu nie wyszedł) Mimo, że ubrań to mial mało,ale zazwyczaj na zakupy wybierał się ze swoim przyjacielem,to dziwne, że mu nawet doradził jakie majtki wybrać "te są na mnie za duże,a M będzie na ciebie dobra". Rozmawiali oni o seksie,tak jak rozmawiają kobiety. Jest on prawiczkiem, kiedyś mi mówił, że sypial z jakąś panna, więc zdziwiłam się, ze mnie okłamał. Nie mogłam uwierzyć w to,bo w żartobliwy sposób powiedział, że jest bi i prawiczek. Nigdy nie mówił o homoseksualistach źle, raczej nie było tego tematu. Ale tak szczerze,który prawiczek, wybiera jako pierwszy seks analny? To jest według mnie większy strach. A on z doskonałością wiedział co i jak. Można powiedzieć,ze zawsze miał mnie w d***e, okazywanie uczuć publicznie (buziak chodzenie za rękę) było na poziomie gimnazjum według niego. Na pierwszy rzut oka to bardzo wredny i męski facet,ale poznając bliżej, zauważyłam taka dziwna gestykulacje i bardzo przejmowanie się innymi, że są lepsi.Kiedyś wysłał mi rozmowę, jego kolega wyzywa go od pedałów podczas kłótni.Jeśli chodzi o więź z jego przyjacielem zawsze mówił ze on będzie dla niego najważniejszy,tamten ma dziewczynę ponad rok. Ogólnie, miałam wrażenie, że bardzo się nim fascynuje,to włosy, to ciało umięśnione,kolczyki. Może to przewrazliwienie u mnie? Bo wielu kumpli się tak zachowuje.

Gość gość
Nie wiem czy jest biseksualny ale na pewno i bez tej wiedzy dałabym sobie spokój. Serio spotykasz się z chłopakiem który otwarcie przyznaje że najważniejszy jest dla niego jego przyjaciel?

Gość gość
Powiedz mu że akceptujesz jego biseksualizm i możesz zostać jego dziewczyną na pokaz

Nie spotykam już,ale chciałabym szczerze usłyszeć co o tym myśla inni ;) mi chodzi o bi,o nic więcej,bo nie bez powodu okazało się to jedną wielką klapą

Gość gość
A sory, rzeczywiście tam jest czas przeszły:) nikt tutaj Ci nie powie jakiej on jest orientacji bo niby skąd mamy wiedzieć? Wszystko jest możliwe. Ja bym w takim układzie sie nie odnalazła i tyle.