Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jadł boczek i obrażał muzułmanki... tragikomiczne!

Polecane posty

@ gość wczoraj jestesmy w eurpie i TUTAJ WSZYSCY MOGA JESC WIEPRZOWINE nikt nie bedzie sobie odmawial bekonu w swoim kraju tylko dlatego ze muzulmanie jej nie jedza.<< Jeżeli będziesz jadł przy muzułmanach to będziesz obrażał ich uczucia religijne. Taką mamy współczesną tolerancję w Unii Europejskiej. Albo jesteś za Unią i za muzułmanami albo jesteś rasista i ksenofobem. >>mam gdzies ich kulture sa w europie ktora jest w wiekszosci chrzescijanska i powinni sie dostosowac<< Chrześcijaństwo to przeżytek. Lewica walczy z Watykanem. Także przy pomocy muzułmanów. >>jak ktos jedzie do nich to musi przestrzegac ich prawa<< To chyba oczywiste. >>a oni bedac tutaj musza sie dostosowac do nas<< Co za rasitowska myśl! Pisałem ci wyżej o tolerancji unijnej. To my mamy się dostosować do nich. >>gość wczoraj rescator jak mozesz bronic muzułmanina ktory przyjezdza do kraju chrzescijanskiego, korzysta z zasilkow i przywilejow i jeszcze probuje wprowadzac swoje zasady<< Powtarzam. Bo taka jest tolerancja Unii Europejskiej. Tolerancja pozwalająca muzułmaninowi robić co chce i my jako lewica popieramy takie działania a każdy kto się z tym nie zgadza jest rasistą, faszystą i ksenofobem. >>no chyba ze ty sam jestes muzułmaninem? << Nie jestem muzułmaninem. Jako lewak jestem ateistą. Wierzę jedynie w słuszność ideii Unii Europejskiej. Pod warunkiem, że Unii przewodzi lewica, tak jak teraz. >>co by było gdybysmy przyjechali do fundamentalistycznej Syrii czy Afganistanu i zaczeli wprowadzac tam na siłe swoje katolickie zasady?<< To byłoby chamskie nawracanie na siłę. Tak nie można. To nie tolerancyjne. >> ale akurta to on jest u NAS i on powinien się dostodowac<< Nie. To my powinniśmy dostosować się do niego. Takie jest zdanie dzisiejszej Unii. >> jeszcze trochę a wgl nie bedziemy mogli zjesc publicznie wieprzowiny<< Tak. W niektórych Niemieckich szkołach wycofano wieprzowinę z obiadów szkolnych. Musimy się dostosować. >> a na ulicach beda powstawały meczety<< Już dawno powstają. >>muzułmanie beda mieli przyzwolenie na gwał/cenie i zabijanie kobiet bo ich religia na to pozwala<< Bo pozwala. Albo jesteś tolerancyjny i to rozumiesz i akceptujesz albo jesteś nietolerancyjny islamofob.

Gość gość
Szwed byl u siebie i mial prawo jesc co chce i obrazac chusciary. Kto w ogóle zezwala na chodzenie w tym po Unii Europejskiej? To uwlacza moje uczucia religijne.