Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Recsator555

Denerwuje mnie Wasze ujadanie na uchodźców. Czas obalić mity.

Polecane posty

@ Lewaki to zaraza dziś W mojej kulturze, muzułmanów i lewaków wiesza się, nabija na pale, przypieka podeszwy nad ogniem i gotuje we wrzącym oleju<< Typowy biały rasista i faszysta. >>I mam pełne prawo zrobić to z takim śmieciem jak ty<< Nie masz bo nie jesteś uchodźcą. >>Ja tu jestem p********ną mniejszością<< Mniejszością jeszcze nie jesteś ale przy tym tępie niżu demograficznego i jednoczesnym wzroście populacji Arabów to wkrótce będziesz prawdziwą mniejszością. Tylko że wtedy to oni nabiją cię na pal faszystko :D

Gość gość
nie no trochę chamskie zeby arabus gwałcił europejke. nie wyobrażam sobie tego

Gość gość
a jak odniesiesz się do tego ze ciapak zgwałcił dziecko? Taka ich kultura he?;)

Gość Lewaki to zaraza
Taka odpowiedź mi wystarczy :) 2/10 Marne prowo.

Gość absolootna
"1. Twierdzenie: Imigranci dokonują zamachów. Fakt: Imigranci nic nie dokonują. Imigrant po otrzymaniu statusu uchodźcy i obywatelstwa zaczyna być obywatelem danego kraju. Jeśli po tym fakcie zaatakuje to zaatakuje jako Niemiec, Francuz czy Szwed a nie jako imigrant. Więc mówienie, że imigranci są islamskimi zamachowcami mija się z faktami." x Co Ty bełkoczesz? :D Narodowość, a obywatelstwo to dwie sprawy. Religia (islam), a narodowość (Szwed, Niemiec) również. I to tyle, więcej nie ma co poświęcać czasu na durnoty.

Gość Koń morderca
Wchodzę do stajni i zabijam człowieka. Przed sądem mówię: Zabójstwo to zabicie człowieka przez człowieka. Ale ja byłem w stajni, więc byłem koniem. Jebs! Niewinny!

Gość absolootna
No nie bez powodu, zalazłeś ludziom za skrórę i jest reakcja. x Mity o uchodźcach: to nie oni dokonują zamachów, a służby specjalne! Oni tylko gwałcą. :classic_cool:

@ gość dziś a jak odniesiesz się do tego ze ciapak zgwałcił dziecko? Taka ich kultura he?<< Dokładnie. Przecież w islamie poślubia się już 9-13 letnie dziewczynki. Poza tym tu nie można mówić o gwałcie skoro ona jest już jego żoną. Małżonkowie współżyją a nie gwałcą.