Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to za bzdury ,że kobieta w ciązy ma problem z depilacja intymną ???

Polecane posty

Gość gość

ostatnio wszedzie czytam ,że babki w ciazy maja problem z ogoleniem się i musza prosic faceta o to....ze nawet nogi ciezko ogolic.. co za bzdety....widac ze to jakies lenie,ktore wyreczaja sie mezem... ja jestem w siódmym miesiącu ciazy i normalnie sie gole sama wszędzie i depiluje..nie wyobrazam sobie prosic męza o to..umarłabym ze wstydu gdyby musial mi golic wargi srmowe albo o***t ,a takie historie slyszalam... kobiety jak wam nie wstyd prosic faceta o takie rzeczy POTEM SIE DZIWICIE ZE FACECI ZNAJDUJA KOCHANKI JAK SIE NAPATRZA NA TE WASZE CIELSKA W CIAZY..

Gość gość
poczekamy az będziesz w dziewiątym miesiącu, mądralo

Gość gość
12:43 minety również ci w ciąży nie robi?

Gość gość
W 9 mies ciazy z blizniakami;) polozne przed porodem tez cie ogola wiec sie nie sap

Gość gość
Zgadzam sie z autorka chociaz to glupi temat jak nie wiem co!!! :-D Ja do samego konca (rodzilam w 38tc) ciazy i to blizniaczej (waga koncowa 84kg) normalnie golilam sie wszedzie ;-) sama. Nie bylo problemow. Lusterko i hejaaa.

Gość gość
Ja sie sama depiluje, ale mam duze trudnosci juz.

Gość gośćfgkbkvv
A ja mialam zaje/bisty problem z goleniem. Nie widzialam swojej ykhym i musialam to robic "na czuja" jedna dlonia wyczuwalam miejsce wskazane do golenia a w drugiej maszynka i jechalam :-) Nie wiem po co znow robicie problem. Ja nawet paznokci u stop nie potrafilam obciac. Bylam wielorybem, zdarza sie. Nie kazda ciezarna jest "ksiazkowa", jestesmy ludzmi i sie roznimy od siebie. To normalne. Natomiast nienormalny jest brak zrozumienia u kobiet. Jedna drugiej cisnie jak gimnazjalistki klocace sie o peta znalezionego na przystanku... Masakra! A kafeteria to jest w ogole syf, kila i mogila. Same specjalistki, ekspertki, matki, zony i kochanki na medal! Powinnyscie stac wszystkie szczekaczki pod ministerstwem obrony narodowej po odznaczenie za specjalne zaslugi kraju jak ta banda pacanow tam urzedujacych!

Gość gość
jejku jejku dostaniecie medal z ziemniaka za zasługi w dziedzinie samodzielnej depilacji krocza. Wasi mężowie zapewne z tych, co to ani krocza żonie nie ogólną, ani dziecka nie przewiną nie mówiąc o starszej osobie, już widzę tych metroseksualnych pindusiów w rurkach z brodą drwala :D

Gość gość
pffff w 7 m-cu to sobie można kozaczyć jak autorka ;p Ja do samego końca "ogarniałam się" sama, bez pomocy męża (jakoś sobie tego nie wyobrażam), ale fakt faktem że w 9 m-cu to już była niezła joga i musiałam co 2 pociągnięcia maszynką odpoczywać, taki to był wysiłek odpowiednio się wygiąć ;];]

Gość gość
Jedne mają mniejszy brzuszek drugie większy i każdy przypadek jest inny. Nie wyobrażam sobie żeby facet mnie golił.

Gość gość
ja w ciąży nigdy nie byłam i nie będę ale nie rozumiem jak można się wstydzic własnego męża...bo mnie zostawi jak będzie widział jak się golę,jak robię siku,jak pierdzę....jak będzie chciał to i tak was zostawi...na to nie ma reguły

Gość gość
Ty dasz radę to wszyscy dadzą, ktoś tam dożył setki to wszyscy dożyją. Ktoś ma raka to wszyscy mają i tak dalej i tak dalej.... Autorko myślenie nie boli...

Gość gość
No to gratuluję męża, który jak zobaczy, ze masz wlosy i ba, jeszcze Ci pomoże będzie spierdalał w krocze innej baby. Ewentualnie musisz być naprawde obrzydliwa skoro mąż z bliska nie moze nic zobaczyć. x Mi mój nawet jak NIE JESTEM w ciąży czasami potrafi podcinać swoją golarką (moja goli na gładko, jego ma trymer z wybraną długością), ba, nawet podoba mu się to, że może stworzyć wzorek i jak sama to zrobię to marudzi . I jak chce to niech leci do innej baby, na smyczy go nie trzymam, ale tylko na tym straci (i doskonale to wie ;) ) x Gdzie Wy sobie tych pizdusiów znajdujecie? Tacy delikatniutcy, tego się brzydzą, na tamto nie chcą patrzeć a jak zobaczą, że kobieta nitkuje zęby to w ogóle, znienawidzą ją. Trzeba skakać, obsługiwać bo jeszcze księcia się urazi i do innej baby poleci, a Wy płakać będziecie, żeście portki straciły.

Gość gość
Ale ogólnie seks takich kobiet mnie ciekawi. Bo to tylko po 1-2godzinnej toalecie by mieć pewność, ze żaden włosek źle nie rośnie, lewatywa zrobiona, każda niedoskonałość zatuszowana, róża w cipkę wetknięta :D A inaczej to mąż do innej poleci bo go obrzydzi, ze na pachwinie ciemniejszy włos się ostał albo w żołądku zabulgocze.

Gość gość
"POTEM SIE DZIWICIE ZE FACECI ZNAJDUJA KOCHANKI JAK SIE NAPATRZA NA TE WASZE CIELSKA W CIAZY.." Ojej wzruszające Bo przecież każdy facet wygląda jak Brad Pitt ;) Pan i władca który nie może zobaczyć zony spoconej , bez makijażu , rzygającej bo bidulek będzie mia traumę .

Gość gość
Mi mąż pomaga i nie może się oprzeć... Nie będę mówić dalej, mądre dziewczyny wiedzą o co chodzi:-) oj bardzo przyjemna taka depilacja. Ps. Może i mogłabym robić to sama ale ani mi się śni!

Gość gość
POTEM SIE DZIWICIE ZE FACECI ZNAJDUJA KOCHANKI JAK SIE NAPATRZA NA TE WASZE CIELSKA W CIAZY.. x Ups, czyżbyś miała posuchę seksualną w ciąży, czy zasłaniasz mężowi oczy jak uprawiacie seks? Dla większości normalnych facetów ciężarne ciało matki jego dziecka jest wtedy najpiękniejsze. A tobie, to jedynie współczuć należy.

Gość gość
Debilki. Sama depiluje sie w ciazy. Ale moment gdy nie bedac w ciazy, podczas wspolnej kapieli facet delikatnie ogolil mi nogi a potem kazal rozlozyc uda i wydepilowal mi cipke byl najlepszy na swiecie. Wygolil mnie delikatnie, a potem lizal i lizal, na koniec zerznal w dwie dziurki. Nic nie wiecie o erotce.

Gość gość
Ja dalam rade sama ale pod koniec to juz byla czysta akrobacja. Do porodu tez sie sama ogolilam, tylko jak juz po zobaczylam efekt to heh... Lepiej moze bylo zawolac meza:) teraz jestem w 2 ciazy w 7 miesiacu i jeszcze widze co nieco ale jakos ciezej mi sie zginac, zobaczymy co bedzie za jakis czas, najwyzej bede go zeby poprawial, ale on sie boi ze mnie zatnie. Mysle ze gorzej nie zrobi niz sama bym zrobila:)

Gość gość
Dobrze że robiłam to u kosmetyczki, ale fakt faktem w 9 miesiącu to już bym musiała niezłe akrobacje wyczyniac, ogolenie nóg to jus były niezłe wygibasy :) A ta co tak siw chwali że w 7 miesiącu sama się goli i śmieje się z innych- nie bój się i ciebie sprawiedliwosc dopadnie, pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy :P

Gość gość
bo takie baby to debilki, myślące, że ciąża je zwalnia z dbania o siebie, samodzielnego golenia itp.:/ ja do samego końca goliłam się sama, zarówno na nogach jak i w miejscach intymnych, dzień przed cc wszystko sobie wygoliłam, w ciąży również robiłam siebie manicure do samego końca, głupie baby, które tego nie potrafią, chyba prędzej udają bo są w stanie błogosławionym:D

Gość gość
Ja Żonę zawsze golę sam bez względu, na ciążę, element gry wstępnej.

Gość gość
No kurde..powalona jestes na maxa..co to wstyd ?? A sex uprawiasz pod koldra, hehe glupia jestes i to na maxa..moj mąz goli mnie nawet jak nie bylam w ciazy...widocznie sie nie kochacie na tyle aby byc tak blisko ze sobą..

Gość gość
gość dziś bo takie baby to debilki, myślące, że ciąża je zwalnia z dbania o siebie, samodzielnego golenia itp.:/ ja do samego końca goliłam się sama, zarówno na nogach jak i w miejscach intymnych, dzień przed cc wszystko sobie wygoliłam, w ciąży również robiłam siebie manicure do samego końca, głupie baby, które tego nie potrafią, chyba prędzej udają bo są w stanie błogosławionymsmiech.gif x Debilką to jesteś ty. Bo jak ty dałaś radę, to reszta też da? Myśl durna pało co piszesz. Się ciesz, że twój brzuszek był na tyle mały i na tyle nisko, że dałaś radę ogolić sama krocze. Mój brzuch zawierał dziecko 4,5 kg i był do samego końca bardzo wysoko, nie opadł do samego porodu, więc nawet na pół leżąco z lusterkiem w ręku nie dało się nic zrobić. W szpitalu ogoliła mnie położna, żaden wstyd.

Gość gość
Racja autorko ja przytulam 30 kg i do porodu ogolilam się sama, dziecko miało 4100g