Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Szymi124

Co zrobić?

Polecane posty

Gość Szymi124

Hej wszystkim. 3 tygodnie temu rozstaliśmy się z dziewczyną. Zabiłem w niej uczucia swoim zachowaniem i postępowaniem, później jeszcze okazało się, że przez ostatnie 1,5msc mnie okłamywała i spotykała się z kolegą z dzieciństwa. Jestem debilem i cały czas mamy jakiś kontakt. Wszystkie jej przyjaciółki mówiły mnie, że ona mnie kocha ale potrzebuje czasu. Dobra do sedna: ona chce jutro jechać ze mną i naszymi znajomymi na imprezę do klubu, a wcześniej na grila. Co mam zrobić? Chyba lepiej żebym jakoś to odwołał jeśli chcę żeby kiedykolwiek do mnie wróciła? Zapytałem jej dzisiaj czego chce od naszej znajomości i jak to widzi, czy mam o nią walczyć to usłyszałem: mieliśmy dać sobie spokój na jakiś czas No nie wyobrażam sobie po tak krótkim czasie od rozstania jednak wspólnej imprezy i tego grila ze znajomymi. i głupie jest to, że ja chciałem się spotkać w tygodniu ale wiecie wielce nie mogła i powiedziała, że w sobote, zgodziłem się i jak zapytała czy coś już planowaliśmy to powiedziałem ze gril i impreza pozniej, a ona ze się pisze.. Co zrobić? Dzisiaj ma urodziny, pojechać jutro do niej rano na 10min, wręczyć torta(już powiedziałem że mam) złożyć życzenia i powiedizeć, że niestety ale zmieniły się plany i nic z dzisiaj nie wyjdzie? Jak miałem wyrąbane tak teraz chce sie stać niedostępny dla niej wiem. Żeby zrozumiała co straciła i zaczela sie starać i wróciła sama

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować