Gość Szymi124 Napisano Marzec 31, 2017 Hej wszystkim. 3 tygodnie temu rozstaliśmy się z dziewczyną. Zabiłem w niej uczucia swoim zachowaniem i postępowaniem, później jeszcze okazało się, że przez ostatnie 1,5msc mnie okłamywała i spotykała się z kolegą z dzieciństwa. Jestem debilem i cały czas mamy jakiś kontakt. Wszystkie jej przyjaciółki mówiły mnie, że ona mnie kocha ale potrzebuje czasu. Dobra do sedna: ona chce jutro jechać ze mną i naszymi znajomymi na imprezę do klubu, a wcześniej na grila. Co mam zrobić? Chyba lepiej żebym jakoś to odwołał jeśli chcę żeby kiedykolwiek do mnie wróciła? Zapytałem jej dzisiaj czego chce od naszej znajomości i jak to widzi, czy mam o nią walczyć to usłyszałem: mieliśmy dać sobie spokój na jakiś czas No nie wyobrażam sobie po tak krótkim czasie od rozstania jednak wspólnej imprezy i tego grila ze znajomymi. i głupie jest to, że ja chciałem się spotkać w tygodniu ale wiecie wielce nie mogła i powiedziała, że w sobote, zgodziłem się i jak zapytała czy coś już planowaliśmy to powiedziałem ze gril i impreza pozniej, a ona ze się pisze.. Co zrobić? Dzisiaj ma urodziny, pojechać jutro do niej rano na 10min, wręczyć torta(już powiedziałem że mam) złożyć życzenia i powiedizeć, że niestety ale zmieniły się plany i nic z dzisiaj nie wyjdzie? Jak miałem wyrąbane tak teraz chce sie stać niedostępny dla niej wiem. Żeby zrozumiała co straciła i zaczela sie starać i wróciła sama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach