Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dla was kobiety oznacza"opiekuńczy facet"

Polecane posty

Gość gość

Kasa czy coś jeszcze?

Gość gość
Wgl nie pomyślałam o kasie, aż mnie zdziwiło że napisałeś/łaś to w rozwinięciu pytania. Opiekuńczy facet to taki, który: - troszczy się o zdrowie najbliższych -troszczy się o samopoczucie najbliższych - wspiera - pomaga w codziennych czynnościach i problemach - interesuje się najbliższymi, zapyta np o to jakie czują, jaki mają nastrój

Gość gość
jeśli troszczy się i martwi o mnie

Gość gość
opiekuńczy to taki co daje mi co miesiąc ok 5 tyś zł na moje wydatki.

Gość gość
Moj maz jest opiekunczy, wiec Interesuje sie wszystkimi sprawami domowymi, dzwoni z pracy i pyta jAk sie czuje i co slychac, pomaga i wspiera w problemach, a gdy jestem chora wyrecza mnie z obowiazkow. Ale za to nie umie okazywac czulosci mimo ze ja to robie, sam nie przyjjdzie przytulic albo pocalowac.

Gość gość
Opiekuńczy to nie kasa. Kasa to zaradny. Opiekuńczy to taki który troszczy się o mnie i o swoją rodzinę ale również jest dobry dla innych kobiet. Np puszcza w drzwiach, pomaga innym kobietom w czymś.

Gość gość
gdy w swoich planach uwzględnia i mnie, pamięta o mnie, dba bym czuła się dobrze.

Gość gość
""Kasa to zaradny." To drugi temat. Czy zaradność to kasa czy ogólne ogarnięcie życiowe i minimalne porodzenie sobie w każdej sytuacji

Gość gość
a jak ktoś wygra w lotto lub okradnie bank lub odziedziczy majętny spadek to też jest zaradny? Całe to forum to jedno wielkie generalizujące ludzi g****o, siedlisko intelektualnego bagna i niedorozwiniętych emocjonalnie ludzi. Pozdrawiam

Gość gość
opiekunczy to jest ktoś kto przychodzi kiedy pali ci sie grunt pod nogami i mowi: bedzie dobrze, a potem jak mag wszystko zalatwia i to wszystko znika jak chmura burzowa i wychodzi slonce. i taki, ktory odwiedzi w szpitalu i powie: wygladasz swietnie, to jest taki, ktory zadzwoni znienacka i spyta: jak sie czujesz? wszystko dobrze? i taki, ktory przyniesie soczek mowiąc: to ci dobrze zrobi i da całusa mowiac: jestes taka piękna, przytyj troszke. I taki ktorego obchodzi. Ktorego po prostu wszystko obchodzi.

Gość gość
opiekunczy dla mnie znaczy, ze zalezy mu na moim dobru, pomaga gdy mam problem

Gość gośćelootkaa
Wspiera zamiast zniechęcać i dołować,troszczy się o kobietę niezależnie od tego ile ma kasy,martwi sie i pomaga gdy jest chora czy smutna,chroni ją przed ludzmi którzy mogliby ją skrzywdzić,staje w jej obronie gdy zajdzie taka koniecznosc