Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się,że umrę zanim lekarze postawią diagnozę.

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj Następna co lubi być w centrum zainteresowania. Nie wyszykuj sobie choroby bo Cię w końcu chłop w d**e kopnie. Jest wiele kobiet które mają silne bóle miesiaczkowe i żyją. Zajmij się czymś kobieto. xxx musisz mieć naprawdę smutne życie, skoro uważasz, że "chłop może kopnąć w dupę" chorą partnerkę. Chyba obracasz się w nieciekawym środowisku. Współczuję.

Gość gość
Ja bym na Twoim miejscu autorko zrobiła sobie rezonans magnetyczny jamy brzusznej i glowy. Miałaś tomografię, ale to badanie nie jest do końca dokładne. Rezonans wszystko wykryje, każdego nawet malutkiego guzka. I nie tylko głowy, ale zrób sobie rezonans jamy brzusznej. Istnieją nowotwory, które bardzo ciężko wykryć normalnymi badaniami, dopiero je widać na rezonansie... I na Twoim miejscu na razie odpuściłabym sobie psychiatrę. Psychiatra to ostateczność. Bez sensu się truć psychotropami, kiedy być moze groźna choroba rozwija się w Twoim ciele. Leki uspokajające mogą uśpić Twoją czujność. Najpierw zrób sobie naprawdę kompleksowe badania, prześwietl cały swój organizm i dopiero wtedy idź do psychiatry.

Gość gość
Popieram powyższy wpis w moim mieście rezonans magnetyczny kosztuje 850 zł ,jamy brzusznej. Jest bardzo dokładny ,wykryje wszystko-ale nie problemy z jelitami. To potrzebna jest kolonoskopia.

Gość gość
Wymyslaj sobie dalej choroby bo to Ci wychodzi najlepiej. Do tego jeszcze boisz się śmierci. Za dużo telewizji. A do tych co tak w obronie autorki staja i ja popierają, ja nie muszę sobie wymyślać chorób i robić z siebie mimozy i szukać współczucia nie wiadomo po co jak autorka. Ale dzięki takim ludziom jak autorka lekarze mają kasę. Przyjdzie taką jedna zbada się na wszystko co się da oczywiście prywatnie bo na NFZ to za długo bo przecież ona umiera już. Hahaha. I tak ci nic z badań nie wyjdzie bo zdrowa jesteś. A energii najwyraźniej masz aż nad to skoro tak latasz po lekarzach. Ale co kto lubi

Gość gość
Wydaje się że w organiźmie autorki wiele tkanek miękkich jest nadwyrężonych i popękanych. Są rozpuszczane przez układ immunologiczny, w efekcie czego do krwi trafia dużo toksyn i stąd bóle w całym ciele. Czy to może zabić ? Trudno powiedzieć. Jeżeli dojdzie np. do stanu zapalnego mięśnia sercowego, lub do zakłócenia działania neuroprzekaźników, to nagły zgon jest możliwy.

Gość gość
Obecnie często się zdarza że młode osoby nagle umierają, bez wyraźnej przyczyny. Są to nagłe zgony sercowe o podłożu elektrycznym. W budowie serca nie ma żadnej wady, ani nawet nie jest objęte stan zapalnym, tylko nawala jakby sterownik w mózgu. Tak jak może ulec awarii program sterujący danym urządzeniem podłączonym do komputera. Przyczyną zwykle jest nadmiar stresu.

Gość gość
Dziewczyny ! Byłam dziś na usg ginekologicznym prywatnie. Zapłaciłam niemałe pieniądze bo 500 zł. Już wiem. Nowotwór jajowodu operacyjny. Jestem załamana. W poniedziałek będę dzwoniła do szpitala żeby umówić się na operacje. Pewnie będę długo czekała.. Boje się jak cholera.. A te wszystkie wasze negatywne komentarze...ech..plujcie jadem dalej. Autorka.

Gość gość
Przy raku jajnika nie urodzilabys dziecka. Prędzej to jakiś przerosniety torbiel po ciąży. Po za tym co umawuali by Cię już na operację bez zrobienia markerów i sprawdzenia przezutow, które rak jajnika daje najczęściej ze wszystkich raków ? Cóż to za usg ze wyszła choroba a na tomografii nie? Albo dziwni lekarze albo Ty coś ściemniasz. Jestem dość na bierzaca z tą chorobą i metodami diagnostyki bo w najbliższej rodzinie był przypadek. Wybacz autorko ale sporo rzeczy się nie składa. Nawet usg 4d nie kosztuje 500zł. Za nim zacznies ściemniać to poczytaj więcej żeby być wiarygodna.

Gość gość
Może to podszywają a nie autorka?

Gość gość
A może wystarczyłyby tabletki antykoncepcyjne na uregulowanie hormonów?

Gość gość
Tu Autorka. Nie napisałam tego o raku! Ktoś się podszywa!!! Ludzie to mają tupet!

Gość gość
A czy nie warto spróbować właśnie od najprostszej rzeczy czyli regulacją tabletkami anty? Znam mnóstwo przypadków ze badania ok nawet te hormonalne a mimo to tabletki pomogły i wyregulowaly

Gość gość
Tu Autorka. No z anty mam taki problem,że po każdych czuje się fatalnie..jeszcze żaden ginekolog mi dobrze anty nie dopasowal.

Gość gość
No tak ale to jak masz problem na który lekarstwem jest anty to zazwyczaj przez pierwsze 3 miesiące jest ch..... A dopiero od 4 następuje poprawa.

Gość gość
Tu Autorka. No wlaśnie nawet po pół roku żadnej poprawy nie było.

Gość gość
Borelioza

Gość gość
Nigdy nie miałam kleszcza więc bolerioza to nie jest.

Gość gość
Boreliozę przenoszą nie tylko kleszcze. Radzę doczytać. Jest około 400 owadów, od których ugryzienia można to złapać.

Gość gość
Autorko pod opieką jakiego lekarza jesteś? Chodzi mi o specjalizację

Gość gość
A badania pod kątem zespołu jelita drażliwego miałaś? Objawy też pasują.

Gość gość
autorko jeśli jeszcze to przecytasz to masz ENDOMETRIOZE. Wiem , bo ja tez to mam :) Pomaga dieta i ćwiczenia rozciagajace. Polecam grupe na fb o tej chorobie stamtąd się wszystkiego dowiedziałam.

Gość gość
Ja bym obstawiala endometrioze. Przed ciaza nawet nie wiedzialam "co to" miesiaczka. Po porodzie bolesne miesiaczkowanie i jeszcze gorsze bole przy owulacji.