Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EuropejskiNordyk

Denerwuje mnie że tak nie atakujecie uchodźców, czas obalić mity!

Polecane posty

Gość gość
To samo mogę powiedzieć o przedstawicielach lewicy.

Gość gość
Rescator555 dziś W fabryce BMW w Monachium dwoch polaczkow pracowalo przy montazu elementow ukladu wydechowego. Robote umilali sobie alkoholem, dopalaczami i skretami. W pewnej chwili zle sie poczuli i zemdleli. Produkcja zostala wstrzymana na 40minut. To piewszy raz, gdy do zatrzymania lini produkcyjnej dochodzi przez alkohol czy narkotyki - poinformowal rzecznik BMW. Straty szacowane sa na okolo milion euro. Polaczek potrafi ! Ale o czyms takim nikt nie wrzucil filmu do siec xx oczywiście nie dodaleś zakończenia artykułu - jeden zostal zwolniony a drugi przeniesiony :-D łaskawcy są ci z BMW że za strate 1 miliona euro przenoszą pracownika na inne stanowisko :-D już wam sie tzwele w dópskach pali żeby tylko dokopać "polaczkom" za to że was zasłużenie nienawidzą za 70-letnie rządy w "tym kraju"

Gość gość
skąd się biorą idioci na tym forum?

Gość gośćlaluna
Jestem skromną osobą,jednak moje zdanie na temat uchodźców jest takie w którym obcym kraju by sie znaleźli zawsze jest inna kultura,zwyczaje,jest to uciążliwe dla obu stron,takze zwyczaje zywieniowe,religijne,uchodźcy powinni się dostosować,bowiem dokraju,gdzie przyjechali są goscmi,ktorzy jada tam gdzie juz jest jakas kultura,wiecszanuj gospodarza obcy czlowieku a w swoim domu miej swoje życie

Gość gość
moim zdanie, skoro rząd nic nie robi, to ludzie powinni sami rozprawić się z ciapactwem na ulicach, wiecie jak to się robi? Mocno i dotkliwie...

Gość gość
Autor to nacjonalista, rasista, ktory gnebi muzulmanow tylko dla tego, ze w ich kulturze g**** i pedofilia sa legalne.

Gość gość
Pocieszę was, religia oparta na kłamstwie musi upaść! Wszyscy wiemy, że Mahomet był zdegenerowanym pedofilem i mordercą, a nie prorokiem, a Koron to sobie wymyślili jego następcy tworząc legendę proroka, on sam chętnie odwoływał się do religii, aby mieć władzę. W takim razie jest to religia obłudy i kłamstwa, w dodatku o diabelskiej treści, rodem ze średniowiecza, dlatego upadnie, już upada, bo miliony muzułmanów odwraca się do szatańskiej religii. Dwa pokolenia i ich już nie będzie na tym świecie!!!

Gość gość
najlepsze dla Polski byłoby, gdyby sami Arabowie i Tatarzy zburzyli meczety i przeszli na katolicyzm!

Gość gość
Szkoda, ze ogolnie pojecie tolerancji teraz sie zmienilo. I kazdy co ma jakies ale uwazany jest od razu za rasiste i ksenofoba. Dla mnie tolerancja nie jest tozsama ze zgadzaniem sie na ich warunki w naszym kraju (czy innym kraju europejskim) i wchodzeniem mniejszosci (poki co) na glowe wiekszosci. Jak Europejczyk jedzie tam to musi przestrzegac zasad tam panujacych i szanowac ich kulture, tego samego powinno sie oczekiwac od nich. A tak nie jest. Wciaz sie slysze, ze gdzies tam zakazano wystawienia choinek czy nawet sa probu wprowadzenia respektowania prawa szariatu w sadownictwie europejskim (niby dla par muzulmanskich narazie ale wiadomo co to z tego wyjdzie?). To juz mi sie nie podoba i nie uwazam, ze powinno byc tolerowane. Nie uwazam tez bysmy powinni przyjmowac kogokolwiek do naszego kraju. Przyjezdzaja pracuja, ewentualnie moga przebywac (jak sie sprawdza, ze nie sa ciezarem), ale przyjezdzanie zeby byc tylko u nas na garnuszku? Mamy chyba dosc wlasnych darmozjadow ;)