Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Infakt opinie

Polecane posty

Gość gość

Hej ktoś korzysta z biura rachunkowego infakt? jakieś opinie?

Gość gość
A szukasz biura czy już jesteś w infakt klientem?

Gość gość
szukam biura dopiero

Gość gość
Dzięki świetny artykuł.

Gość gość
a w ogóle cenowo tańsze sa takie biura online jak infakt?

Gość gość
cenowo podobno taniej w takich biurach ale jak obsługa? czy klient czuje sie dobrze obsługiwany?

Gość gość
nie wiem jak w infakt ale ja jestem zadowolony ze swojego biura online

Gość zippa
a czy w infakt również obsługują klienta online? słyszałam pozytywne opinie na ich temat, ale sama nie doświadczyłam jeszcze. Jestem na etapie poszukiwania dobrego i sprawdzonego biura rachunkowego, które będzie obsługiwało moją firmę online bo uważam że dowożenie dokumentów to strata czasu....

Gość Infakt opinie
infakt opinie - pozytywne

Gość gość
także szukam biura rachunkowe online dla siebie..... ufff trudno mi podjąć decyzję, nie chcę nic stacjonarnego bo dojazdy, czas, nie nie nie nie to nie dla mnie. dajcie znac na co sie zdecydowaliscie i jakie macie opinie

Gość gość
a jaki jest cennik w infakt?

Gość Małgorzata inFakt
Hej :) Mamy do wyboru 3 plany cenowe: 99 zł, 149 zł lub 299 zł netto / miesiąc. Różnią się one od siebie głównie ilością dokumentów kosztowych, jakie miesięcznie wprowadzane są przez Księgowego do aplikacji. Plan standard za 149 zł netto (najczęściej wybierany przez Klientów), pozwala na zaksięgowanie 30 dokumentów kosztowych. Faktury przychodowe należy wystawiać w aplikacji, zdjęcia bądź skany dokumentów kosztowych należy załączać do aplikacji do 5 dnia kolejnego miesiąca. Ilość dokumentów przychodowych nie wpływa na wysokość abonamentu. Oprócz dedykowanego Księgowego, który jest odpowiedzialny za prowadzone rozliczenia, w celu uzyskania pomocy można kontaktować się również z Działem Obsługi Klienta (dostępnym codziennie w godzinach 7 - 22). Zachęcam do przetestowania bezpłatnego planu Programu do Fakturowania, w którym można wystawić do 3 faktur miesięcznie - pozwoli to na poznanie naszego interfejsu i podjęcie decyzji. W razie pytań proszę o kontakt, chętnie udzielę odpowiedzi. Pozdrawiam :)

Gość Kancelaria Księgowa
Dzień dobry. W przypadku zainteresowania księgowością online, jak również standardową formą rozliczeń zapraszam do kontaktu i zapoznania się z naszą ofertą www.kancelariaksiegowa24.pl. Zapraszam

Dzień dobry.
Ten podmiot udostępnia interaktywny link na każdej fakturze umożliwiający tzw. natychmiastowy przelew środków via BLUE MEDIA z Sopotu.
UWAGA!
Czekam już dwa miesiące, mój bank odsyła mnie z powiadomieniem o przestępstwie do prokuratury.
O pieniądzach nic nie wiadomo, choć zostały wysłane do tych podmiotów. 
Zastanawiam się, jakim prawem inFakt pośredniczy w nieudolnym przekazywaniu pieniędzy posiłkując się podejrzanym podmiotem pobierającym prowizję?
Ostrzegam!