Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrozczarowana

HM jest niewiarygodny

Polecane posty

Gość rrozczarowana

Ostatnia akcja promocyjna pokazała, że firma nie działa sprawiedliwie wobec swoich klientów. Dali 3 rodzaje kodów zniżkowych. Co sprytniejsi i nieuczciwi powpisywali wszystkie 3 i kupili z mocną przeceną dochodzacą do 80%. Firma system na krótko zablokowała po czym dalej wchodziły łącznie trzy kody. Nastepnego dnia zamkneli mozliwość wpisywania obniżek. Kody powinny byc przez tydzień jeszcze ważne, a wszystko anulowali. Uczciwi klienci, którzy chcieli coś kupic na tygodniu już nie mogli. A Ci co powpisywali wcześniej niezgodnie z regulaminem zrobili zakupy. HM nie anulował zamówień nieuczciwych klientów. Teraz mam bardzo złe zdanie odnośnie firmy odzieżowej H&M. Więcej już tam nie kupię.

Gość gość
O akcji nic nie wiedziałam, że ludzie wpisywali wszystkie kody i nagle znizki były kumulowane. Chciałam wykorzystac normalnie jeden kod, a tu pisało nieprawidłowy. Wchodzę na stronę z kąd kod pobrałam piszę, że ważny do końca marca, czyli powinien wchodzić. Też się zawiodłam. Teraz tym bardziej jak tamci porobili zakupy na jeszcze większe obnizki. Sklep nic nie informował o wycofaniu oferty na swojej stronie sklepu. Przez to stracą jedynie klientów.

Gość gość
To brzydko postąpili, po tak dużej sieciówce można by się spodziewać innego zagrania.