Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psychoterapia i mindfulness

Psychoterapia i mindfulness w sieci

Polecane posty

Gość gość
Przegieli z mindfulness, widzę ze temat sie wykancza. Te ksiazki sa odrealnione.

Gość gość
Siedzę i praktykuje. Mindfulness w Aros i Bonito. Polecam zamawiać ksiazki do kiosków ruchu. Taniocha. Mindfulness Penmann. Mindfulness dla zdrowia.

Gość gość
Ja wole ćwiczenia rozciągające i pilates. Codziennie ćwiczę 45 minut. Dwa razy w tygodniu taniec. Mindfulness to jest teoria. Uważnie mam sie skupiać na ścianie. Nawiedzenstwo psychologiczne. Mindfulness w teorii i praktyce.

Gość gość
Umysł ponad nastrojem: https://www.wuj.pl/page,produkt,prodid,492,strona,Umysl_ponad_nastrojem_Zmien_nastroj_poprzez_zmiane_sposobu_myslenia,katid,47.html

Gość gość
behawioralno-poznawcza: książka Umysł ponad nastrojem (Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego)

Gość gość
Mindfulness, troche mi sie mindfulness znudzil. Macie klientow na mindfulness. Nudny jest mindfulness. A moze trzaskamy podyplomowoke z mindfulness. Aaaaaa wszedzie jest mindfulness a ja chce ns Bali ale nie na mindfulness no nie wiem moze na windsurfing. Idziecie w mindfulnesd. Dosc mam tez ewangelistow mindfulness i streszczaczy ksiazek.

Gość gość
coach i psychodynamiczna

Gość dagmmaraa32
Próbowaliście już terapii online? Tutaj https://psychomedic.online/ warto sobie zerknąć i poczytać. Warto zdecydować się na coś takiego, jeśli nie mamy możliwości uczestniczyć w tradycyjnej terapii.