Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trochę ciężko jest mi z tym się pogodzić.

Polecane posty

Gość gość

Piękna pogoda.. słońce, wolny dzień. A ja i moja tłusta masa siedzimy w domu. Jem zapiekanki z podwójnym serem i popijam szejkiem. Z żalu.. jakiego? takiego, że jestem gruba. Błędne koło. Ponad 120kg żywej masy, zamkniętej w sobie, zamkniętej w 4 ścianach. Musiałam to z siebie wyrzucić.

Gość czarusiaaa
Moze wyjdz pobiegac? Ja cwicze mimo tego ze mam prawidlowa wage - dla zdrowia, samopoczucia. Co Ci z takiego zycia? Pamietaj ze to Ty na to zapracowalas

Gość gość
Zmień swój tryb życia. Nie jedz tłusto i niezdrowo. Dużo warzyw i owoców i przede wszystkim ruchu. Po tygodniu zauważysz zmiany a po miesiącu zaczniesz tracić wagę. Zmotywuj się. To naprawdę proste. Wystarczą chęci. I zero wymówek.

Gość gość
Wiem ale niestety trudno mi się zmotywować. Ćwiczyć nie mogę ze względu na choroby między innymi nadciśnienie. Ale co do jedzenia to sama doprowadzam siebie bo tego co jest... Nie potrafię nad tym zapanować. Szkoda mi życia, tyle lat już zmarnowałam na bycie tłustą świnią.

Gość gość
No to brak ćwiczeń tłumaczysz nadciśnieniem, a zajadanie takich tłustych rzeczy już nie?? Jesteś jak moja teściowa, która ma cukrzycę i opowiada o tym co rusz, każdemu kogo napotka na drodze (oczywiście żaląc się i płacząc nad swoim losem) ale nie dba o regularną i zdrową dietę, forsuje się, ma gdzieś swoje zdrowie tak naprawdę. Młoda jesteś, całe życie przed Tobą. Chcesz już do końca życia czuć się tak jak dzisiaj?

Gość gość
Oczywiście, że nie chce. Ale każda próba diety kończy się po maks dwóch miesiącach a kilogramy wracają.

Gość gość
Słuchaj diety nic nie dają. Później jest efekt jojo. Musisz zrezygnować z niezdrowej żywności i zastąpić ją pelnowartosciowymi produktami. Możesz też wykonywać ćwiczenia wystarczy je dostosować pod ciebie. Zacznij spacerować, dotlenisz mózg i wydziela się endorfiny. Chodź na basen. Zadbaj tez o siebie. Idź do fryzjera kosmetyczki kup jakiś ciuch poczujesz się lepiej. Zainwestuj w siebie. Po pierwszych efektach będziesz chciała więcej. :)

Gość gość
"Ponad 120kg żywej masy, zamkniętej w sobie, zamkniętej w 4 ścianach. Musiałam to z siebie wyrzucić. czarusiaaa dziś Moze wyjdz pobiegac? " pobiegac? pochodzic chyba, aj pieroole. Zmiana stylu zycia, jedz wszystko, ale na surowo, schudniesz duzo. zobacz o surowej zywnosci na youtubbe