Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety które nienawidzą dzieci to psychopatki

Polecane posty

Gość gość

Według mnie babska które plują jadem na dzieci sa mocno chore psychicznie , jaka trzeba być frutratka żeby swoją nienawiść kierować nawet na niewinne dziecko , dla mnie to świadczy że takie babska sa poprostu wykolejone , każda normalna 100 % kobieta kocha dzieci i się nad nimi rozczula a taka która pluje jadem na nie bez powodu to jakiś wynaturzony babochlop, kiedy się spotykam z kobieta i pytam czy chce mieć dzieci a ona odpowiada że nie to od takiej uciekam bo mam już o niej pełny obraz jako egoistki i często nawet psycholki, Bo te które zazwyczaj chce mieć dzieci są cieplejsze z charakteru i ogólnie prezentują sobą kobiecośc

Gość gość
Nie ma czego żałować zazwyczaj tę ktorw nie chcą mieć dzieci to paszczury , zazwyczaj mamuśki sa ładniejsze

Gość gość
Z moich znajomych z młodszych lat najbardziej dzieci lubiła urodzona psychopatka która pół życia poświęciła na niszczenie mojego :-)

Gość gość
Chyba jedank to geny bo kobieta która pragnie mieć dziecko ma więcej hormonów żeńskich niż ta co nie chce bo ma więcej męskich i dlatego jakieś takies plaskate z ryja

Gość gość
19:32 widocznie jej czymś mocno podpadlas nie rób z siebie niewiniatka skoro nikt nie zna całej historri

Gość gość
To jest jakaś prawda bo z koleżanek ktore znam ktorw nie chce mieć dzieci można wyróżnić rozpuszczone księżniczki na portfelu rodziców oraz zapatrzone w siebie lalunie które myślą ze sa ladne a tak naprawdę sa tapeciarami

Gość 43 cm w bicepsie
Ja bym raczej nazwał je pozbawionymi empatii egoistkami.

Gość gość
zato krowy cielate z 5 bachorów przy spódnicy idealnie podkreślają swoją kobiecość! wiszące do pasa cycki i wypadająca macica, mrauuuu ideał kobiecości!

Gość gość
19:34 niczym poza tym że ma bardzo zły charakter z natury i chorobę psychicznąm od urodzenia :-)

Gość gość
Właśnie tylko podkreslasz że kobiety nienawidzace dzieci to znerwicowane psycholki

Gość gość
Sama plujesz jadem jak potłuczona, obiekt na który sie pluje ma naprawdę drugorzędne znaczenie. . Ja tam nie znam nikogo, kto nienawidzi dzieci, co najwyżej osoby, które się nimi nie ekscytują..

Gość gość
19:35 całkowity fake co tworzysz :-)

Gość gość
Nawet słownictwo masz jak babochlop bo tylko wyzywać umiesz pewnie już masz zarost

Gość gość
19:39 zmyślasz durnoty, najsympatyczniejsze i najłagodniejsze z natury jakie znsm, pomijając tę psychopatkę są właśnie bezdzietne :-)🖐️

Gość gość
19:40 opisujesz co widzisz w lustrze? :-D

Gość gość
Ja jako facet unikam egoistek nie chcących mieć dzieci , nie chcą mieć dzieci bo sa leniwe jak cholera i wygodne , taka p***a to żaden materiał na kobietę życia

Gość gość
Wychodzę z fakowego tematu który założyła tępota zazdroszcząca czegoś bezdzietnej której nawet nie zna wie tylko od jednego ze swoich kochasi że wpada na kafe. Pluj jadem w lustro 🖐️

Gość gość
Bo większość Polek to nienawidzace dzieci babochlopiska pozbawione kobiecego ciepła , na żonę najlepiej brać dziewczynę z małego miasta albo wsi ewentualnie Rosji i Ukrainy , a nie takie feministyczne s****wo

Gość gość
19:45 To wio do Rosji albo na Ukraine jak w Polsce ci zle.:-)

Gość gość
Nienawidzę to twoich bajstruków ktorych narobiles w brud imbecylu a tu szczeka kandydatka na mamusię kolejnego piszcząego potworka. Dziecko kogoś innego i już je kocham, z rąk wypuścić nie mogę :-) Żegnam

Gość gość
Ja mam dziewczynę ze wsi ktora kocha dzieci i jest cudowna , kocha dzieci jest miła kochana rodzinna a nie taki feministyczny żałosny agresor który się frustruje bo nawet własnej płci nie zna

Gość gość
Tak jak każdy normalny ciepły facet chciałbym mieć kobietę ktora chce mieć dzieci kocha je jest delikatna wrazliwa kochana o która mógłbym dbać razem oczywiście w pakiecie z naszą pociechą , jak słyszę że konieta nie chce mieć dziecka to mnie od niej momentalnie odrzuca

Gość gość
Bo się babom w d****h poprzewracało , szanuje kobiety ale tylko te które szanują siebie i wartości rodzinne , te pseudo wyzwolone to jakieś kosmitki a raczej mega egoistyczne suki przekonane o swojej wyjątkowości a tak naprawdę sa puste w środku jak murzynski bęben , kobieta która nie ma żadnych wartości nie zasługuje na taki szacunek na jaki zasługuje kobieta która te wspaniałe wartości posiada i jest wrażliwa