Krystian49 0 Napisano Kwiecień 1, 2017 Witam.Od kilku dni odczuwam ból w okolicy prawego kolana. Po wizycie u lekarza kolano smaruję maścią Ibuprom która ma działanie przeciwbólowe i przeciwzapalne. Biorę tez tabletki które zapisał lekarz, ale nadal odczuwam ból w czasie chodzenia. Może któraś z was zna skuteczny sposób na ustąpienie bólu domowym sposobem? Proszę o wypowiedzi w tej sprawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia02wiki 0 Napisano Kwiecień 1, 2017 co zrobiłeś ze Cię boli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian49 0 Napisano Kwiecień 1, 2017 Przebiegłem się raptownie i za szybko a nie biegam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 1, 2017 z kolanem to nie żarty, może poszła łękotka...wtedy długie leczenie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia02wiki 0 Napisano Kwiecień 1, 2017 ja własnie po pól roku od zabiegu kolana wróciłam na wf nie polecam :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ziggis Napisano Listopad 20, 2019 może odpowiednie ćwiczenia? Jestem zadowolona z rehabilitacji w Reha Expert – pomocni i sympatyczni. Poza tym całą uwagę skupiają na pacjencie więc leczenie jest dokładne. Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam do nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grajka 0 Napisano Lipiec 21, 2022 W przypadku zwyrodnień, polecam zastanowić się nad leczeniem komórkami macierzystymi. Leczenie takie nie jest dostepne w ramach narodowego funduszu zdrowia, trzeba wybrać się do prywatnej kliniki. Z drugiej strony daje bardzo dobre efekty leczenia. Daję namiar na klinikę, w której przeprowadzane sa takie zabiegi: https://bonadea-krakow.net.pl/oferta/zabiegi-ortopedyczne/leczenie-kolan-komorkami-macierzystymi/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach