Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wlasne dziecko doprowadza mnie do szaly

Polecane posty

Gość gość

Jestem mama 12 letniego syna ktory doprowadza mnie do szalu.Wedlug niego szkola jest glupia i niepotrzebna,nauczyciele to debile.Odkad wstanie wszystko jest zle .Sto razy prosze o jedna rzecz a i tak to zignoruje i nie zrobi.Odrabianie lekcji to koszmar bo kilka przykladow potrafi robic cale po poludnie z czego wiekszosc czasu patrzy przez okno...Ja juz od miesiaca biore leki uspokajajace bo wlad Sne dziecko mnie tak denerwuje ze mam ochote mu czasami zrobic krzywde.MOZE ktoras mama ma podobny egzemplarz i doradzi cos madrego zanim skoncze w psychiatryku?

Gość gość
co się martwisz, masz mają po 3-8 dzieci i mają je w d***e, odrobią to odrobią, nie sprzątają co tam bałagan to dla tych królic nie wielkiego

Gość gość
Bunt nastolatka, musisz uzbroić się w cierpliwość i przede wszystkim bądź konsekwentna.

Gość gość
Szczerze polecam książkę "Jak mówić, by dzieci nas słuchały, jak słuchać, by dzieci do nas mówiły".

Gość gość
jakby tak życie można było przeżyć książkowo to fajnie by było, książka tyle pomoże co umarłemu kadzidło

Gość gość
11.06 Strzał w dziesiątkę Wszystkie te mundre poradniki o kant d**y można potłuc. Literatura, jaką posiadam w tej materii wystarczyłaby do napisania niejednej pracy magisterskiej. I co? I nic... Autorko.. Ja skończyłam u psychiatry z diagnozą -depresja stresogenna. I możecie pisać, co chcecie. Kto tego nie przeżył, to będzie piękne teorie snuł o konsekwencji, o rozmowach z dzieckiem, bla, bla, bla... A trafi się taki czort, że żadne metody nie skutkują. Pociesze Cię tylko, że mija z wiekiem, ale zdrowia matce ujmuje, niestety...

Gość gość
Dziekuje za odpowiedzi .Umowilam sie na wizyte do psychiatry bo bez jakiejs pomocy nie przetrwam tego okresu.