Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na szczescie bedzie corka!!!!

Polecane posty

Gość gość

Jestem wlasnie po usg, 2D,3D i na szczescie bedzie corka!!! :) mam juz syna i bardzo niechcialam drugiego. Tak sie ciesze, ze nie bede jedna z tych matek, ktorym nie wyszlo: matek dwoch chlopcow, ktorym od zawsze wspolczuje jak je widze na ulicy. Dwoch chlopcow to kara na cale zycie i poligon z domu robia a ja mam rycerza i ksiezniczke. Idealnie :D

Gość gość
Jako matka dwóch chłopców - nie zgodzę się. Nigdy nie chciałam mieć dziewczynki. Z chłopcami jest o wiele łatwiej.

Gość gość
Tak tak gosciu 21:01 pocieszaj sie :) co masz mowic jak skonczylas z dwoma potworami a potem bedziesz tesciowa, ta gorsza babcia i wiedzmą

Gość gość
Mogę sobie zawsze zrobić jeszcze 3 córki, jeśli mnie najdzie ochota. Nie pocieszam się. Nie bawią mnie sukieneczki i zajęcia z baletu. Może za jakiś czas machniemy sobie jeszcze trzeciego potwora.

Gość gość
Tylko robisz te bachory...

Gość gość
A daj Ci panie kolejnego samca a ty kopciuchu po nich sprzataj i rob wszystko za nich ;)

Gość gość
To cudnie że będziesz mieć córkę!!! Przejmie po mamie etat obciagary. Albo zalozycie spółkę, ty będziesz ssać k***sy a ona rozkładać nogi

Gość gość
Stać mnie, to mogę robić. Póki mam w domu wolne pokoje, to nie zamierzam się jakoś specjalnie ograniczać.

Gość gość
Jeszcze 3 i akurat corki? Haha jak ci do tej pory nie wyszlo to juz nie wyjdzie. Co ta Zdesperowana matka mini peniskow jest w stanie zrobic by doczekac sie wreszcie kuciapki. Wiecej jak dwoje dzieci to parologia pińćset plus. Z takim stadem caly chodnik zajmuja lochy rozplodowe.

Gość gość
Ale autorka postu jest zakompleksiona. Co ci sie udalo? Kobieto jeszcze nie wiesz co wychowasz a juz ci sie udalo? A skad wiesz jaka bedzie corka? Jak jej w zyciu bedzie sie zylo. Rany ale glupie te matki. Miec parke to szczyt ich marzyc. Gratuluje intelektu. Byle ta corka po mamusi tepoty nie odziedziczyla.....

Gość gość
gość dziś - skoro tak wychowujesz dzieci to super, tylko pogratulować. Sprzątają po sobie - zabawki i talerze. Resztą zajmuje się pani, która przychodzi 3 x w tygodniu. Ja nie mam czasu za nich robić, bo pracuję. A starszy za dwa lata idzie do szkoły z internatem i albo nauczy się robić koło siebie teraz, albo go nauczą tam, tylko brutalniej.

Gość gość
Yaa yaa yaa mam corke w wy same huuuuuuuje lol

Gość gość
gość dziś - gdybym ja tylko mieszkała w Polsce kochana... To raz, a dwa, jak Cię stać, to płeć możesz sobie wybrać. Tylko kwestia ceny.

Gość gość
Gratuluje, ze spelnilo sie twoje marzenie. Masz prawo pragnac tej "parki", wielu ludzi chce miec dzieci obu plci. Ja tez zawsze chcialam dziewczynke. Mam syna i corke, corka obecnie 5 letnia chciaz bardzo inteligentna, zaczyna czytac, niezalezna i sliczna daje mi tak popalic, ze nie daje rady. Synek za to jest slodki, przytulasek. Jezeli mialabym na chwile obecna wybrac to trzeciego wolalabym synka.

Gość gość
Zenujacy post. Dziecko jest dziecko. Je sie kocha za to ze sa a nie za to kim sa. Nie mam dzieci ale jest mi to obojetne co to bedzie za plec. Moge miec 3 corki albo 3 chlopcow. Wazne aby wyrosly na ludzi. I tego autorce postu zycze aby skupila sie na wychowaniu dzieci na ludzi.

Gość gość
Juz szaleje w zarze na dziele baby girl, te chlopiece ubranka sa okropne. So happy, ze nie musze tam wracac :D

Gość gość
Autorko a ile ty masz lat? Az trudno uwierzyc ze to pisze matka ktora juz ma syna. Jesli tak ci sie te chlopiece ubranka nie podobaja to mlodego tez ubieraj w dziale dziewczecym.....

Gość gość
Gratulacje :) tez mam parke. I ja zadowolona i maz. Idealny uklad.

Gość gość
A co bys pisala gdyby to byl drugi syn? A moze bys usunela? Ludzka glupota nie zna granic. Wiesz co zycze tobie aby sie lekarze pomylili.... Hehe

Gość gość
Ja tez bede miec corke i jestem zadowolona... Prawda jest taka ze kobiety wychowuja synow na niedorajdy, skad tyle tematow o leniwych mezach nieumiejacych zrobic herbaty? Ano wlasnie ze matki kopciuchy wokol nich skakaly. U mnie bylo to samo - ja musialam miec czysto ladnie etc a brat nie bo "to chlopak". Efekt jest taki ze ma 28 lat i nawet jajecznicy nie umie zrobic. By wychowac porzadnie syna trzeba miec charakter a wiekszosc kobiet go nie ma. Dlatego ja sie ciesze ze 1 bedzie corka bo latwiej, jak sie juz otrzaskam z wychowaniem jako tako to moge probowac z synem. Pozdrawiam.

Gość gość
To provo. Zadna matka nie pisalaby takich postow.

Gość gość
Hehe...a teraz wrzuci post ze ma syna na oddanie. Trzymala go do czasu az corke splodzi. Oj juz szkoda mlodego bo zawsze bedzie na drugim planie. I wy sie kobiety obrazacie jak faceci mowia ze te baby sa glupie. No wystarczy poczytac te idiotyzmy i chyba gejem zostane.

Gość gość
Ja tez mam syna i córkę. Córeczka jest słodka i grzeczna a syn to straszny rozrabiaka. Kocham ich oboje nad życie ale cieszę sie, że nie mam dwóch diabłów w domu

Gość gość
Dokladnie 2 synow to dwa diabły w domu. Syn musi być (ale tylko jeden) co by mąż był spełniony.

Gość gość
Bo synów sie robi drogie Panie a na córke trzeba sobie zasłużyć :D

Gość gość
<3 moja parke love love love

Gość gość
Masz syna to jesteś samotną matką? Bo my mamy z mężem dwie córeczki i nie jestem zacofana mąż wspierał porody i jest zawsze podczas każdego badania ginekologicznego cipki. Mąż zabezpiecza przed z bocznymi lekarzami jak ostatnio onkolog , urolog ....Pacjentka była na fotelu. Ginekolog rozpiął rozporek.

Gość gość
To ja mam jakieś dziwne dzieci, w takim razie. Bo nie mam żadnego diabła.

Gość gość
O tacy najgorsi, w domu udaja potulnych a diablą poza domem

Gość gość
Też nie. Mają szkołę, zajęcia pozalekcyjne a potem siedzą u siebie.