Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilla77894

Moj ex ma nowa dziewczyne

Polecane posty

Gość kamilla77894

Hej, Moj byly facet po naszym 5 letnim zwiazku ma nowa dziewczyne. Gdy go spotkalam, 1 miesiac po rozstaniu- nie potrafil mi spojrzec w oczy. Gapil Sie w podloge. Ta nowa laska - to kolezanka z pracy. Czy Myslicie Ze mnie zdradzal. O Jego nowym zwiazku dowiedzialam Sie z FB. Wpadlam w Taki szal ( Wiem Ze to przykre ) ale go zablokowalam. Poczulam Sie, jakby swiat Sie dla mnie zawalil.

Gość gość
I zeby pogorszyc sprawe, napisalam mu SMS , Ze Wiem Ze mnie zdradzal- oczywiscie sie wyparl. Juz Chyba bardziej ponizyc Sie nie moglam

Gość gość
Nigdy nie warto pisać takich sms-ów. Jedyne co mozesz teraz zrobic, to zupelnie sie od tego odciąć, przestac go obserwowac, usunac nr telefonu. Wiem ze to trudne, ale czy teraz to ma znaczenie czy cie zdradzal czy nie? I tak juz nie jestescie razem. Wcale nie musial cie zdradzac, nie wmawiaj sobie tego. Bedzie tylko lepiej, skup sie na sobie.

Gość gość
Tyle Ze Strasznie Sie o wszystko winilam. Teraz Sie Pewnie Ze mnie smieje, i musi miec nie Zla satysfakcje, pokazalam mu Jak bardzo mi jeszcze zalezy ... kiedy on Sie super bawi

Gość gość
Skoro nawet nie mogl Ci spojrzec w oczy to na pewno nie ma z tego takiej satysfakcji. Pewnie mu tez jest glupio, ze tak szybko sie "pocieszyl". Roznie ludzie reaguja po zerwaniach, najczesciej takie zwiazki na pocieszenie za dlugo nie trwaja.

Gość gość
Też sie dobrze baw, na jego oczach, z nowym chłopakiem. Znajdź coś co najbardziej zrani exa i zrób to. Jak zobaczy że jesteś szczęśliwa to go poskręca z frustracji.

Gość gość
ZEMŚCIJ SIĘ :) To zawsze przynosi ulge, poprawia nastrój i zdrowie.

Gość gość
Nie napisałaś nic o szczegółach rozstania, więc ciężko ocenić Wasze zachowanie. Nie byliście już razem, więc zarówno Ty jak i on, możecie spotkać się z kim chcecie.

Gość gość
Dzieki dziewczyny. Mialam wczoraj taka zalamke. Ostatnie miesiace naszego zwiazku juz nie byly kolorowe, i zupelnie nie rozumiem dlaczego wiadomosc Ze ma nowa dziewczyne Tak mnie dobila. To Ja z nim zerwalam - bo ,, zostawal codziennie dluzej w pracy,, kiedy bylismy umowieni Ze idziemy na obiad - nawet SMS nie napisal Ze Sie spozni, gdy dzwonilam telefonu nie odbieral - dopiero pozniej dzwonil - Ze dopiero prace skonczyl, Pewnie Jak z Baru wychodzil.

Gość gość
Tak zaluje - Ze mu napisalam SMS o tej zdradzie, ale nie potrafilam zapanowac nad soba.