Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Humusik i głośny pierd w towarzystwie...

Polecane posty

Gość gość

sama lubię i często robię humus. ale z racji tego ze znany mi jest jego skład to do pracy raczej go nie biorę (mam wrażliwy żołądek) koleżanka z pracy najwyraźniej ma podobnie... pracuje u nas od polowy marca i jest raczej typem lanserki. I w piątek siedzimy i jemy śniadanie, a ona wyciąga jak to określiła pyszny humusik i zaczyna jeść. choć po minie to raczej średnio jej smakował, no ale co tam. jakieś pół godziny później siedzimy w dużym skupieniu bo szefowa zleciła nam na szybko zestawienie. I koleżanka trochę za bardzo się skupiła :D bo nagle wydobył się charakterystyczny dźwięk a potem aromat...wszyscy (siedzimy w 5) spojrzelismy w jej kierunku a ta czerwona jak burak wybiegla z pokoju. kolega się zaśmiał ze zupełnie jak on po grochowce i wróciliśmy do pracy. koleżanka już nie wróciła. szefowa powiedziała ze źle się poczuła i wyszła do domu. cóż... ja nic nie mam do humusu czy mówienia ze idę na lunch zamiast na drugie śniadanie. ale młodzież mogłaby czasem pomyśleć a nie ślepo się lansowac na takich światowych, a nie widzą nawet co jedzą...

Gość gość
Aaaa,bo powinna hummusik popic soczkiem z jarmużu i nie byłoby problemów gastro.

Gość gość
no akurat wtedy to już by całkiem wymiotlo:humus -groch,jarmuż-kapusta, czyli groch z kapustą...

Gość gość
no bo teraz to tacy nowocześni wszyscy chcą być nowocześni a sami nie wiedzą co jedzą.

Gość gość
dobre, dobre!

Gość gość
nie ma to jak blysnac. I jak dziś koleżanka pierdzianka?

Gość gość
Oż kurde, spierdziała się koleżanka, ja nie mogę. Trzeba to w necie napisać i wszystkich mieszkańców globu powiadomić. Ty autorko rozumiem, że nigdy nie pierdzisz a w towarzystwie to już w życiu ci się nie zdarzyło. Weź duży rozpęd i w ścianę.

Gość gość
nie jestem Autorka,mam 32 lata i NIGDY nie puscilam bąka przy ludziach w pracy czy szkole Ale teraz takie bydło wychodzi i uważa ze wszystko im wolno