Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na ile starcza wam podklad?

Polecane posty

Gość gość

Bo mi na miesiac:( niewiem czemu tak krotko Moze polecicie bardziek wydajny od revlonowskiego

Gość gość
Polecam mieć ładny ryj i nie używać podkladu

Gość gość
na kilka miesiecy co najmniej....uzywam jeszcze tego, który dostałam na boze narodzenie :d. Ale nie nakładam go niewiadomo ile, w dni kiedy jestem w domu w ogole, jak jest bardzo ciepło też nie. Używam takiego z L'orela

Gość gość
Nie znam twarzy idioto ktora by wygladala idealnie bez podkladu...

Gość gość
Męskie twarze wyglądają idealnie bez podkładu

Gość gość
nie mam ochoty niszczyć sobie cery podkładem tylko po to żeby kilka godzin dziennie moja twarz wyglądała idealnie, a im więcej się tej paćki używa tym gorzej potem się wygląda bez niej, autorce jeśli na miesiąc wystarcza opakowanie to znaczy ze się smaruje jak bułka masłem a potem szpachelką trzeba skrobać

Gość gość
Mezczyzni maja inne cery. Wplywaja na to hormony a facet nie musi byc ladny. Troche ladniejszy od diabla. Tumanie

Gość gość
Od kiedy cera zidiociala kretynko sie psuje od podkladow. Cera sie psuje jak sie nie zmywa makijazu na noc nie nawilza cery nie chroni przed sloncem. Dzisiejsze podklady pielegnuja cere i maja wysokie filtry UV ignorantko

Gość gość
Mi este lauder starcza na msc

Gość gość
jak wy to robicie ze tylko na miesiąc?? mi na pol roku przynajmniej, uzywam, Loreala True Match. Jedno nacisniecie wystarczy na twarz, fakt ze nie maluje sie codziennie, tylko do pracy , czyli tak okolo 4 razy w tygodniu.

o lol, a mały korektor z catrice mi na ponad rok, w sensie później muszę wyrzucić. polecam zadbać o cerę i nie gapić tyle w lustro, zamiast się całą codziennie. jak autorka zużywa podkład w miesiąc to już się kwalifikuje.

Gość gość
banda zidiociałych kretynek myśli że chemia zawarta w kosmetykach pielęgnuje im cerę, a już szczególnie filtry, weźcie sobie te zatkane podkładem mózgi odfiltrujcie z głupoty

Gość gość
ja nie używam podkładu i zupełnie mi nie przeszkadza że skóra nie wygląda "idealnie" , jest zdrowa i mam ładne rysy więc i tak jest okey.

Gość gość
Takie proste pytanie autorka zadala a zazdrosne szkarady z brzydkimi gębami pisza swoje wypociny. Mnie starcza na ok 5 mcy. Nie mialam idealnej cery ale od kikunastu lat jak uzywam dobrych podkladow cera wyglada duuuzo lepiej.

Gość gość
Marc Jacob na 3-4miesiace. Wcześniej estee lauder na 4miesiace. Zwyklejsze i tańsze typu Loreal na 1-2miesiące

Gość gość
Este lauder starcza na 3msc revlon jest gesty mniej wydajny okolo 1msc