Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MESSENGER wiadomości wysłane

Polecane posty

Gość gość

Komunikator messenger. Witam Wszystkich i chciałabym prosić o pomoc. Otóż, wysyłam wiadomość do osoby, która nie jest moim znajmomym na fc-pojawia się kółko-niebieska obramówka, biłae tło w środku i niebieski znak-taka strzałka do góry nogami. W necie wyczytałam, że oznaczana to , że wiadomość zostłaa przeze mnie wysłana, ale nie doszła do adresata, jest gdzieś w serwerach. I MOJE PYTANIE- czy istnieje taka możliwośc ustawienia odbioru wiadomośći w messengerze od osób nie będących znajomymi, aby pojawiła się taki właśnie komunikta. ZAZNACZAM-nie jestem przez te osobę zablokowana. Wie ktoś. I w ogóle dlaczego tak się dzieje, że wiadomość nie dochodzi poza blokadą danej osoby?

Gość gość
zakochana nieszczęśliwie jestem w tej osobie. czy dlatego mnie zablokowała?przecież nie widziała jak wyglądam

Gość gość
ta strzalka oznacza ze wiadomosc doszla do adresata , ale ten jej albo nie zdazyl odczytac albo trafila do spamu.nigdzie w serwerach jej nie ma, co wy po 50 lat macie ze takie glupoty piszecie haha

Gość gość
No przykro mi. Lepiej być zakochanym szczęśliwie niż nieszczęślwie. A co do mojego pytania- to ktoś z Państwa mogły mi to wytłumaczyć?

Gość gość
Gość z 13. 29. Bardzo dziękuję za odpowiedź. Co do wieku trafiłeś. Dobiegam ......teraz może po pytaniach , a nie wyglądzie wiek będzie można rozpoznać. A jeszcze jedno pytako w takim razie do Specjalisty- sytuacja identyczna, tylko z osobą, która jest w gronie znajomych, jest aktywna na fc, a pomimo to wiadomości do niej wysyłane maja taki właśnie znak, kółko białe w śrdoku z niebieską odwrócona stzrałka, też trafia do spamu, dlaczego?Pozdrawiam.