Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo bardzo bardzo pragne milosci i seksu, jestem facetem po 30stce

Polecane posty

Gość gość

i chce wreszcie poczuc ze zyje a nie wegetuje ilez mozna zyc takim zyciem, gdzie jedyna rozrywka sa zakupy w centrum handlowym, film przed tv lub pisanie na forum inernetowym albo spacer z mama

Gość gość
ja też chcę :D

Gość gość
po cholere chodzisz na spacer z mamą? aż tak uzależniony jesteś czy mama na wózku? o ile ona porusza się sama to niech idzie na spacer w grupie swoich rówieśników, a nie z tobą, co to piesek francuski jesteś? przeciez jak będziesz wiecznie z mamą spacerował to na cmentarz ją w końcu odprowadzisz a potem będziesz tą samą drogą chodził i świeczki palił, jakim cudem chcesz w ten sposób kogoś poznać poza emerytami?

Gość gość
...bardzo bardzo bardzo pragne milosci i seksu, jestem facetem po 30stce... x A ch_j nas to obchodzi :P. Równie dobrze możesz bardzo, bardzo, bardzo pragnąć zostać Billem Gates-em :P. Dlaczego jakaś kobieta miałaby marnować swoje życie z takim g_wnem jak ty ? Podaj nam jeden sensowny powód.

Gość gość
no nie mam dziewczyny by z nia chodzic na spacer chyba nic zlego w dobrych relacjach z matka?

Gość gość
oczywiście że nie ma nic złego w dobrych relacjach z matką tyle że pewnym wieku należy odciąć pępowinę o ile chce się mieć własne życie, a nie do grobowej deski być syneczkiem mamusi, żeby sięgnąć po kolejną kobietę w życiu z jednej należy zrezygnować, tak to mniej więcej działa, a w tym układzie co masz ŻADNA inna kobieta ciebie nie zechce, z różnych powodów to niewykonalne, kobiety już tak mają że chcą mieć każdego mężczyznę na wyłączność, najpierw ojca, potem męża, a w końcu syna i wnuka, ty jesteś przywiązany do matki, a ona ciebie zawłaszczyła razem z twoim życiem i ten układ jest niezdrowy już od wielu lat, was oboje należy wysłać na terapie, matka swoją nienaturalną miłoscią zniszczyła ci życie, nie pozwala ci być mężczyzną

Gość gość
Autorze a znasz przyczyne dlaczego jesteś sam? Miałesś kiedyś kogoś?