Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce wrócić

Polecane posty

Gość gość

Czołem wszystkim !!! Kilka tygodniu temu zdecydowałem sie opuścić moj Kraj.Zrobilem to w poszukiwaniu lepszej pracy i życia. Jednak okazało sie ze to nie jest dla mnie. Juz pierwszego dnia w nowej pracy zacząłem czuć sie, moze dlatego ze wokół nie było żadnego Polaka tylko sami obcokrajowcy (mam blokadę językowa próbuje ja przełamać ale słabo mi to idzie ). Gdy codziennie wstaje i ide do pracy stres daje swoje znaki. W pracy tez na mnie patrzą jak na jakiegoś dziwoląga. Bardzo chce wrócić ale nigdzie wokół mojego miasta nie ma stabilniej pracy.Rodzina mówi mi zebym został i działaj dalej.Tylko ze ja nie czuje sie juz na siłach.Powoli juz mi to zaczyna siadać na psyche.Dodam tylko ze mam 20 lat.

Gość gość
W wojsku nie byles wiec nie jestes zahartowany

Gość gość
W PL wszystko jest tansze, nie to co w uk. Zaloz firme w PL. Wtedy jestes niezalezny i pracujesz na wlasny rachunek. Lub jedz do wiekszego miasta. Pracy teraz w brod ze musimy sprowadzac ukraincow. My polacy w pl nie musimy rzucac pracy. JESTESMY U SIEBIE. Nie to co garomyje na wygnaniu wsrod obcych i ciapatych.

Gość gość
Widzisz durniu - nawet wlasna rodzina nie chce cie w domu!

Gość gość
Sprobuj innej pracy, nie poddawaj sie. Jeszcze kilka miesiecy i wszystko zacznie wygladac inaczej. Ja by dal sobie chociaz rok i wtedy podejmij decyzje.

Gość gość
Tylko frajerzy placza o tym co inni o nich mysla. Np jak cos powiedz bryttjczykom ze moga sie do ciebie przypier/dalac jak wszyscy brytyjczycy mieszkajacy poza UK wroca do ich kraju i koniec gadki z debilami jak bingol. :D

Gość stół w powyłamywanymi nogami
wracaj do PL, teraz dają zasiłki 500+, będziesz żył jak król!!!

Gość kuba lewak
wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, teoria potwierdzona

Gość gość
Bez kasy nie masz po co wracać do PL. Pamiętaj, że każdy dzień w pl to dzień bezpowrotnie stracony. Jak chcesz stracić życie to wracaj. 36.000.000 Polaków egzystuje to i ty dasz rady. Tylko co to za życie? Od pensji do pensji i cały czas problemy. Naprawdę chcesz tego?

Gość gość
40 MILIONOW Polaków buduje kraj w PL i mają się dobrze. Umieli zalozyc firmy albo zaprezentowac sie na interwiew. Ukowskie osrusy tego nie umiały. Myslały ze manne im da ktos z nieba :D je!bane nieroby. Polacy są bogaci a wy zawistne emigranckie polaczki nie możecie tego strawić. Buehehehehe ale mam bekę z was nędzarze z dorzecza big bena. Gnijcie dalej w tej waszej obsranej UK na flatach zagzrybionych. Tutaj w PL nikt was nie potrzebuje.

Gość gość
500+? Chyba bym oszalala gdybym musiala pieluchy zmieniac i wysluchiwac calodobowych placzow i wrzaskow. Za 5000 bym nie chciala

Gość gość
gość dziś księżniczce to i 5 milionów za mało, co za tępa i pusta materialistka

Gość gość
Tepy to ty jestes bo nie skumales przekazu

Gość gość
Rezygnujesz bo wszystko sie nie ulozylo PO KILKU TYGODNIACH? Dorosnij dzieciaku i naprawde nie wyobrazaj sobie ze wszyscy patrza na ciebie jak na dziwolaga. Ludzie sa na ogol zbyt zajeci soba. A co do jezyka musisz sie przelamac zamiast piescic ze soba.

Gość gość
Kazdy normalny rezygnuje z mieszkania w ukowskim syfie i wraca do pieknej PL.

Gość gość
Dlaczego nie możesz wrócić do Polski, ale do innego miasta i tam poszukać pracy? Czy trzeba od razu za granicę? :)

Gość gość
Wracaj do swoich i nie czekaj aż zapadnuesz na chorobę która kończy się śmiercią

Gość gość
"Do swoich" buahaha rzygam na takie teksty i sram wielkim czarnym gownem. Polaczki to qrwy.

Gość gość
Sraj cwelu na wygnaniu bo tylko to ci pozostalo. Zal ci doope sciska ze innym w PL wyszło a ty musisz szorowac ukowskie kible i nie jestes u siebie. Ja jestem i zyje na poziomie z dala od tych brudasów z innych krajów.

Gość gość
A po co Ci polacy w pracy czy w poblizu. Ja jestem szczesliwy gdy nie mam wokol siebie zadnego polaka. To podly narod.

Gość gość
Podły to jest twoj zaszczany pgr z ktorego sie wywodzisz a polacy to najbardziej bohaterska nacja w europie. Gdyby nie my to mialbys muslimow wszedzie antypolski kmiocie.