Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktore mieszkanie wybrać? Jedno muszę sprzedac na dwa mnie nie stac...

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam swoje mieszkanie kilka lat, nowoczesne, wsrod zieleni, jedyny minus to daleko od centrum i pracy. Niedawno odziedziczylam drugie mieszkanie, bardzo blisko centrum, ale dość malo zieleni i stary blok, trzeva by inwestowac w remont, wyzszy czynsz, co byście wybrali? Biorac pod uwagę, że musiscie pracowac?

Gość gość
A nie lepiej faktycznie odremontowac a pozniej komus wynajac?

Gość gość
Na którym piętrze są te mieszkania i czy w 1 mieście?Jaką masz odległość w tym starym mieszkaniu od pracy?

Gość gość
czemu nie chcesz wynająć?

Gość gość
na twoim miejscu bym się zapożyczył i mieszkanie w bloku na wynajem, sprzedasz tylko raz i już nie twoje a tak cały czas coś by z tego wpadało do kieszeni

Gość gość
Moje mieszkanie jest na 4pietrze,a tamto odziedziczone na parterze, ale ma kraty. Odległość od pracy nie wiem w kilometrach, ale wychodzi ponad godziny jazdy komunikacja miejska o ile nie ma korkow, w jedna strone ta godzinę, dziennie 2h na dojazdy, tak oba sa w tym samym mieście

Gość gość
Jesli chodzi o wynajem to nie mam doświadczenia i balabym się, że ktoś mnie wyroluje, nie bedzie placil czynszu, urosna mi dlugi albo nawet bedzie normalna rodzina, ale stracą pracę, nie beda miec pieniędzy a mi bedzie glupio ich wyrzucic, za miekka jestem na wynajmowanie

Gość gość
oj najlepiej to naprawde je wynająć komus... my ładnych pare lat oszczedzaliśmy tylko po to by kupić mieszkanie na tym siedlu http://www.apartamentyrowy.pl/ i właśnie wynajmowac. u nas jest łatwej bo kupilimsy od turystów ale i tak powinnaś to rozważyć. Sprzedasz, pieniądze się rozejdą i nie będziesz już nic z tego miała. A tak to jest zabezpieczene zawsze.

Gość gość
najlepiej wynajac ,ale jeśli ie chcesz to wybrałabym to gdzie bliżej do pracy,jeśli przyjąc że czas to pieniądz to tracisz na dojazdy minimum 400 zł /mc (10zł/h) a gdzie jeszcze bilety czy paliwo?

Gość gość
Wiesz co, sprzedaj oba mieszkaia i kup sobie cos wygodnego blisko pracy. Szkoda zycia na dojazdy. Z wynajmem roznie bywa, ja tez mialam negatywne doswiadczenia. W koncu ten, ktory nigdy nie mogl placic na czas kupil to mieszkanie ode mnie i mam spokoj. Pieniadze zainwestowalam w swoj dom wsrod zieleni.