Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładna pogoda....i od razu hołota na ulicach

Polecane posty

Gość gość

Jak tylko zrobila sie ladna pogoda to na ulice wylegly tlumy holoty, gorzej jak karaluchy........Wszedzie zatrzesienie bachorow na roerach, deskorolkach ,wrotkach, pelno polaczkow wszedzie.....Nie ma jak przejsc spokojnie ulica ani wejsc do sklepu. Masakra :(

Gość gość
u mnie to samo, darcie japy, patologia na ławkach słucha murzyńskiej muzyki rapowej, słowa na k, h, p... zaraz będą obsrane trawniki bo z psami plebs łazi godzinami

Gość gość
To się wyprowadz, kup sobie domek na jakimś odludziu i nie utrudniaj życia innym ludziom

Gość gość
Dlatego ja siedzę w domu. Nie cierpi rozwrzeszczanych durnych bachorów i obleśnych tępych Sebixów, ich wulgarnych por/no Karyn, jak również ich starszych odpowiedników: plotkarek matek-polek Grażynek i wszystkowiedzących brzuchatych wąsatych Januszów.

Gość gość
Idzie się chodnikiem to holota na rowerach na ciebie dzwoni dzwonkiem ze masz zajsc z chodnika, jedzie taki bachor i na ciebie dzwoni! A normalni ludzie maja fruwac? Nawet do sklepu wjezdzaja na rolkach, obsluga sklepu powinna na to reagowac! Przez ten badziew wszedzie nie moge sie cieszyc ladna pogoda !

Gość gość
to siedz w domu i zdychaj i dalej szukaj wymówki dla swoje głupoty.. Ludzi nie ma wszedzie .. Są miejsca gdzie ich nie jest mało albo wcale...

Gość gość
A moja sąsiadka to posiada w domu chyba jedne krókie gacie. Nie dość ze z gęby podobna jest do mapeta to na dodatek zawsze chodzi w różowych krótkich spodniach. Dziś je ubrała i będzie juz w nich tak łazic cały czas.

Gość gość
A gdzie ich nie ma?? Ja widzę że są po prostu wszędzie, gorzej niż karaluchy, nawet do lasu nie da się wejść :(

Gość gość
Ładna pogoda i wszyscy tracą resztki gustu powyciągane przykuse łachy w kolorach rzygów po zjedzeniu bukietu kwiatów będą nam towarzyszyły przez dobre 5 miesięcy.

Gość gość
Będzie mi teraz cały czas migała pod nosem swoją różową dupą....jakby nie miała w domu innych portek tylko te jedne.

Gość gość
tak bo ludzie są wszędzie !! Co ca głupol.. Polska to duży kraj i spokojnie można znalezc miejsca wolne od tłumów.. Nie jesteśmy przeludnieni tak jak Holandia

Gość gość
Ale ona chodzi zawsze w tych samym krótkich różowych gaciach,ma tylko te jedne portki, nie może ubrac innych?

Gość gość
mylisz las z parkiem

Gość gość
Ale tam gdzie mieszkam, pod moim domem i na ulicach są dziś tłumy w tym pełno rowerów, wrzaski nawet w lesie.

Gość gość
W parku dzis nie jest lepiej, masakra :( Jeszcze dorosłych ludzi jakoś przełknę ale bachory na rowerach, rolkach mnie wnerwiają na maksa.

Gość gość
A na takiej drodze jak na zdjeciu, dzis tez bedzie pelno ludzi, psów i rowerow. Chociaz akurat psy mi nie przeszkadzają.

Gość gość
ma ktoś babę pożyczyć do lasu ?

Gość gość
Trudno zeby w miescie nie było ludzi .. oto lista wojewodztw w ktorych jest najmniej ludzi i spokój przez cały rok Podlaskie lubuskie lubelskie swietokrzyskie

Gość gość
spokój cisza i kontakt z naturą znajdziesz w tych województwach . . -Podlaskie -lubuskie -lubelskie -swietokrzyskie

Gość gość
a może masz blisko do jednego z podanych przeze mnie czterech wojewodztw ? Wybierz się tam ... Znajdziesz wyciszenie

Gość gość
Rozumiem, że dresy i menele wam przeszkadzają, ale dzieci? Co w tym dziwnego, że jeżdżą na rowerkach, rolkach itd? Trzeba być zgrzybiałym zgredem, żeby czepiać się energicznych dzieci. Jak byliście mali robiliście to samo.

Gość gość
Bachory mi najbardziej przeszkadzają, wszędzie ich pełno, myślą że są pępkiem świata, wrzeszczą, z jakiej racji ja mam tego słuchać? Niszczą zieleń, biegają po sklepie. Wszędzie pełno bachorów na rowerach. Nie cierpię też g****ażerii ze szkół, też drą mordę i jezdza na rolkach. Ludzie starsi mi tak nie przeszkadzają.

Gość gość
Tak ale jak chce wyjsc zwyczajnie skorzystac z pogody nie wyjezdzajac nigdzie to sie nie da.... Nawet w nocy są ludzie i rowery jak jest cieplo, chociaz mniej.

Gość gość
No tak Ty mogłaś biegać, jeździć i wydzierać się ile chciałaś. Teraz jesteś starsza i oczekujesz, że dzieci staną się przeźroczyste :D i kto tu myśli, że jest pępkiem świata?

Gość gość
Nie wiem jak inni, ale ja się nie wydzierałam, starałam się szanować innych, wspólną przestrzeń publiczną, nie uważałam się za pępek świata. Tak mnie wychowano. W zasadzie już jako dziecko wolałam towarzystwo albo spokojnych dzieci albo starszych kulturalnych ludzi, a nie rozwrzeszczanych prymitywnych, nierzadko wulgarnych rówieśników, których niestety wszędzie było pełno.

Gość gość
skad wiesz co robila jak byla mala? ja jako dzieciak zamiast drzec morde na dworze to czytalam ksiazki

Gość gość
to wojewódtwa do których musisz pojechać gdy będzie dobra pogoda -lubuskie -lubelskie -swietokrzyskie

Gość gość
Niestety malo jest takich grzecznych dzieci. Wiekszosc zachowuje sie skandalicznie, mysla ze wszystko im wolno z racji tego ze sa dziecmi? Dlatego dla mnie to sa niewychowane bachory ktorych jest dzisiaj zatrzesienie na ulicach....czlowiek czeka na ladna pogode a tu takie coś......Cmy i bachory to zmora ładnej pogody. Już wolę karaluchy.