Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładna pogoda....i od razu hołota na ulicach

Polecane posty

Gość gość
I ogólnie nie tylko o bachory chodzi ale też o to zatrzesienie rowerow jakby chodnik służył do jezdzenia a nie do chodzenia. Tak, ale w podanych rejonach tez sa ludzie a nawte jak sa miejsca ze ich nei ma to ciezko tak wyjechac np na niedzielę i potem wracac.

Gość gość
Z tymi bachorami to jest przeyebane. Biegaja jak szczury wzdluz i wszerz ulice. Same, bez rodzicow. Matka ma inne wazniejsze sprawy na glowie. Wypuscic malego jak psa po rynku. Najlepiej.

Gość gość
Czyli byłaś małą kujonką;) Jest czas na czytanie, rozwijanie zainteresowań, ale jest też czas na rower, rolki i wygłupy. Ciągłe gnicie w domu nie jest normalne.

Gość gość
Nie tylko biegają ale jezdza na rowerach, wrotkach, deskorolkach, masakra.

Gość gość
też kiedyś mnie irytowali,ale teraz ,gdy wiem co wiem,to niech się cieszą słońcem

Gość gość
A ja sama się wybrałam dziś na rower, bo mąż w pracy. Trochę mi było przykro, wszyscy w rodzinach, grupkach przyjaciół, a ja jak ten kołek. No cóż, przynajmniej się dotleniłam. Nie przeszkadza mi obecność ludzi o ile się zachowują normalnie.

Gość gość
przydały by się jakieś parki lub coś , mało tego typu miejsc gdzie by można było sobie pójść w ładną pogodę w tej Polsce

Gość gość
Parki są ale tam ludziska ,z kundlami sie schodzą i tez spokoju nie ma, jak szczekaja to jeszcze wytrzymam, ale jak dolatuja i, obwac***a to juz sie boje, ze chca ugryz

Gość gość
to kagańce nie są obowiązkowe ?