Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ślub bez zaręczyn

Polecane posty

Gość gość

Czesc, pisze poniewaz nie wiem co mam robic. Jestem w związku z moim facetem już 5 lat, ustalilismy date slubu na kwiecien 2018, Date ustalilismy na poczatku grudnia, zarezerwowalismy sale, zespol, kamerzyste... a on mi sie do tej pory jeszcze nie oswiadczyl, wiem tez ze bedac ze mna byl zakochany w innej. Powiedzcie mi co ja mam w tej sytuacji robic? On ma 30 lat ja 25

Gość gość
Data ślubu wyznaczona, więc o jakie zaręczyny Ci chodzi? Zgodziłaś się być jego żoną, wyznaczyliście datę ślubu i tyle. Musisz go poinformować, że chcesz dostać pierścionek zaręczynowy. Facet myśli logicznie, Ty jesteś kobietą i kierują Tobą emocje. On nie wie, że powinien kupić pierścionek, bo o co ma niby zapytać, przecież nie zada Ci pytania "czy zostaniesz moją żoną?" skoro już ślub ustalony...

Gość gość
Mi sie wydaje, ze on nie jest mnie pewny, przedemna mial dziewczyne z ktora tez byl 5 lat I 2 miesiace przed slubem rozmyslili sie.

Gość gość
To na co ci taki facet, który sie moze rozmyślić? Nie jestem fanką szantażowania pierścionkiem, ale w tym konkretnym wypadku powiedz mu, ze boisz sie, ze mu sie odwidzi ten ślub i chcialabys sie oficjalnie zaręczyć.

Gość gość
Myslisz ze zareczyny gwarantuja slub?