Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facetowi na niczym nie zalezy nie ma wlasnego zdania

Polecane posty

Gość gość

zadnych planow.Jestemy razem juz ponad 5 lat.Dziala to na zasadzie ze ja mowie ze to zrobimy on potakuje.Niegdy sam nie przejmie w niczym inciatywy.Nie zaproponuje wakacji, wyjscia do kina.Czy nawet remont sama musze wszsytko zaplanowac.On tylko pomoze jak mu powiem ze trzeba to zrobic.Ale nigdy sama z siebie.Mowie ze mnie kocha, ze chce tego samego co ja.A ja chcialabym aby mial jakies plany, marzenia cos robic a on jest taki nijaki.Bez wlasnego zdania.

Gość gość
Dzis nawet nie odbieram od niego telefonu.Bo i po co.Chce zakonczyc ten zwiazek bo to zwiazek bez przyszlosci.Boje jestesmy po 30 i szkada czasuna takie zabawy.

Gość gość
długo jesteście razem? wygląda na to że Ty musisz w tym związku chodzić w spodniach

Gość gość
we wrzesniu bedzie 6 lat. Nawet nie chce mi sie do domu wracac.Wyszlam tylko do sklepu po fajnki on jak zwykle lezal i ogladal jakis program w tv.Cos tnelo ze mnie za dlugo nie ma.

Gość Jakie to żenujące
Faktycznie szkoda Twojego czasu na takiego faceta który nie ma własnego zdania.Facet powinien być konkretny, a nie takie ciepłe kluchy.

Gość gość
Kobieto! Większość facetów jest takich jak Twój. A Ci którzy nie są, wcale nie są uważani za męskich a raczej zrozumiałych. Zrobi o co go poprosisz, pomaga, nie mądrzy się... Bajka. Ale to Twoja decyzja.

Gość gość
Jesus gdzieś Ty go znalazła. Chętnie się zamienię! Jak ja bym chciała takiego poslusznego faceta mieć w domu. Widać, ze żaden chłop nie dał Ci popalić. Inaczej byś gadała teraz ;)

Gość gość
ale przez to jest na mojej glowie.nie czuje wsparcia, nie czuje sie przy nim bezpiecznie.

Gość gość
Ale i tak z tym nic nie zrobisz, prawda?

Gość gość
robie co mam robic.Przestalam juz sie pytac.Prawie nie rozmawiamy.

Gość gość
Ja mogę się z chęcią zamienić jak chcesz, mogę nawet dopłacić za mojego haha bo nie dość że nic nie umie w domu zrobić to jeszcze mądrzy się ej szkoda gadać. Chciałabym mieć takiego poslusznego chłopa. Życie jest niesprawiedliwe

Gość gość
bez charakteru i bez jaj.Takie ciepłe kluchy. nawet poklocic sie nie potrafi

Gość gość
chciałbym pokłócić się z babą a potem lizać jej dupke i żeby kupe na mnie zrobiła i siku mmm

Gość gość
dodam ze seks jest bardzo rzadko.Raz na 2 miesiace.Nie widze w nim prawdziwego faceta.