Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Czy

Witam, kochałam się do końca po okresie. Później tylko seks przerywany. Teraz czekam na @. Bola mnie piersi, po stosunku było mi słabo i chciało mi się wymiotowac. Mam nieregularne cykle. Zazwyczaj mam okres co dwa miesiące.

Gość Czy
Piersi strasznie mnie napalaja, zwłaszcza sutki. Ich rozmiar powiększył się bardzo...

Gość gość
A co maja do tego wymiotowania ? Az tak szybko objawów sie nie ma! Oczywiście ze możesz być.

Gość gość
Skoro współżyłaś bez zabezpieczenia to jak najbardziej możesz być w ciąży. swoją drogą, powinnas udać się do ginekologa, ewidentnie jest coś nie tak z Twoimi cyklami. Masz w ogóle owulację?

Gość gość
zrob sobie test, wiadomo ze my Ci powiemy ze mozesz byc w ciąży, skoro współżyłaś to i w ciążę mogłaś zajść , logiczne chyba.

Gość gość
gość 2017.04.26 Skoro współżyłaś bez zabezpieczenia to jak najbardziej możesz być w ciąży. swoją drogą, powinnas udać się do ginekologa, ewidentnie jest coś nie tak z Twoimi cyklami. Masz w ogóle owulację? Nie wiem, nigdy tego nie robiłam.

Gość gość
Kazdy stosunek moze zakonczyc sie ciaza... a przerywany nie jest zadna metoda antykoncepcyjna.

Gość gość
gość 2017.05.19 gość 2017.04.26 Skoro współżyłaś bez zabezpieczenia to jak najbardziej możesz być w ciąży. swoją drogą, powinnas udać się do ginekologa, ewidentnie jest coś nie tak z Twoimi cyklami. Masz w ogóle owulację? Nie wiem, nigdy tego nie robiłam. Uwierz, że warto. Szybciej będziesz mogła wychwycić różne anomalie, będziesz wiedziała w które dni może dojść do zapłodnienia. Jeśli będziesz mieć kłopot z interpretacją to kup sobie jakiś tester. Z tego co słyszałam, bardzo dobre są te na ślinę.