Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli jesteś samotna wejdz proszę..

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Szukam kobiety, wiek i wygląd nie ma żadnego znaczenia. Mam już dość samotności a spotykam same fałszywe osoby. Skąd jesteś również nie ma żadnego znaczenia bo ja ze względu na zdalny charakter mojej pracy mogę się przeprowadzić gdziekolwiek. Napisz proszę na maila... odmienswojezycietuiteraz@ gmail.com

Gość gość
...Cześć! Szukam kobiety, wiek i wygląd nie ma żadnego znaczenia... x K_rwa, co za KRETYN ! Może jeszcze w pysk naplujesz potencjalnej partnerce na powitanie ? Mój pies ma więcej rozumu od ciebie. x Zdalna praca :P ... rencista chce gdzieś przytulić dupsko, bo go inna naiwna wreszcie dobrze poznała i natychmiast z domu wykopała :P . Noclegownia nudzi się kretynowi. x Na dodatek kretyn postanowił spamować. Nie wpuścili do noclegowni, po wypiciu winka i kretyna przycisnęło :P.

Gość gość
Przygłupie z góry. Tak, zdalna praca. Nie mierz wszystkich swoją miarą, nie kazdy mieszka w noclegowni i pracuje w biedronce jak ty.

Gość gość
Zapomniałem, że możesz jeszcze kończyć odsiadywać wyrok w więzieniu :P. Wychodzisz na dniach i szukasz miejscówki z d_pą na rozruch :P. Odkąd w więzieniach mają dostęp do netu, zaroiło się od takich "samotnych", czułości spragnionych :P. Ty nawet możesz przysięgać, że przez kilka lat nie dotknąłeś żadnej kobiety :D (kolega spod więziennego prysznica, to przecież nie kobieta :P ).

Gość gość
Przyczepił się jakiś przyglup i nie rozumie że ja się nie chce do nikogo wprowadzać, ale z chęcią moge sobie wynając mieszkanie w innym miescie :) pięniędzy to akurat mi nie brakuje. Ale patologia tego nie zrozumie. Pewnie twoja matka tak sobie konkubentów załatwiała i stąd tak dobrze znasz temat :D

Gość gość
Co za prymityw :(. Ma własne mieszkanie, satysfakcjonującą pracę, mnóstwo pieniędzy i tylko kobietę może mieć BYLE JAKĄ :P. x No DESPERATKI ! Która pierwsza złapie to "szczęście" za nogi :P ?

Gość gość
Jeśli dla ciebie jedyne co się liczy to wygląd to nie ja tu jestem prymitywem :D won stąd frustratko. Było wczesniej myślec a teraz tylko Janusz z wielkim brzuchem i kariera w biedronce