Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy hitler przeżył 2 wojnę światową

Polecane posty

Gość gość

Niby mamy trupa sobowtora , czaszka kobiety jak by nie mogli dać tego trupa ? Rozumiecie , Stalin dużo ukrywał nie tylko on , hitler miał przyjaciół na innych kontynentach , mimo wszystko myślę że ktoś go zastrzelił i tyle wątpię że żył aż do 62 roku czyli do jakiegoś 80 roku życia , prowadził taki tryb życia , schorowany

Gość gość
Ja myślę,że on żyje do dzisiaj i mieszka w RPA.

Gość gość
Teoretycznie mógł przeżyć i podobnie jak inni niemieccy MORDERCY schronić się pod skrzydłami USA i Angolów. Zachód planował wtedy inwazję na ruskich i posiadanie Hitlera dawało im poparcie większości Niemców. Po ujawnieniu i zablokowaniu tych planów przez ruskich, Hitler przestałby być potrzebny i jego likwidacja byłaby czymś zupełnie naturalnym.

Gość gość
Stalin żył do 1953 .. to może hitler do 62 uciulal ale nie wierze ze do 95 roku życia

żyje, zgolił wąsa, zmienił płeć,obecnie rozgrywa czwartą rzeszę i państwa jej podległe. szykuje się niezły holocaust dzięki polityce imigracyjnej tego człowieka

Gość gość
Uważam też ze Stalin wyruchal Hitlera mówiąc o nich jako prowadzących wojny miej się angażował miał dużo silniejsza armię hitler to był malarz podobno był blisko co mnie dziwi bo Stalin miał silniejsza armię