Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a idu ty w kibinimater

Szwedzki policjant Peter Springare z Orebro odważył się napisać prawdę

Polecane posty

„Jestem cholernie zmęczony. To, co tu napiszę, nie będzie politycznie poprawne, ale mam to gdzieś. O takich sprawach nie wolno mówić nam, zatrudnionym przez państwo. Może to grozić końcem kariery zawodowej i utratą zarobków. Nawet jeśli jest to czysta prawda. Mam to gdzieś, wkrótce i tak odchodzę na emeryturę po 47 latach pracy w policji. Opowiem tutaj i w następnych cotygodniowych wpisach o szczegółach mojej pracy jako inspektora śledczego w policji kryminalnej w Örebro. Moja wersja nie będzie zbieżna z opinią BRÅ (Rada ds.Zapobiegania Przestępczości) ani innych lewicowych kryminologów wypowiadających się publicznie (...) No to jedziemy – takimi sprawami zajmowałem się od poniedziałku do piątku w tym tygodniu. Gwałt, gwałt, gwałt ze szczególnym okrucieństwem, wymuszenie, wymuszenie, groźby karalne, użycie przemocy w stosunku do funkcjonariusza policji, groźby w stosunku do funkcjonariusza policji, narkotyki, usiłowanie morderstwa, znów gwałt, znów wymuszenia i napaść. Podejrzani; Ali Mohamad, Mahmod, Mohammed, Mohammed Ali, i znów… i Christoffer… co? Naprawdę? Tak, jedno szwedzkie imię przewinęło się na marginesie sprawy narkotykowej, Mohammed, Mahmod Ali i tak dalej. Reprezentowane kraje: Irak, Irak, Turcja, Syria, Afganistan, Somalia, Somalia, znowu Syria, Somalia, nieznany kraj pochodzenia, nieznany kraj pochodzenia, Szwecja. Nie znamy pochodzenia połowy podejrzanych, ponieważ nie mają żadnych ważnych dokumentów i w związku z tym najczęściej kłamią w kwestii swojego pochodzenia i tożsamości. Tak to wygląda teraz i przez ostatnie 10-15 lat” Lokalna gazeta „Nerikes Allehanda” zarzuciła policjantowi „mowę nienawiści i nietolerancję”.

Ciągle nagonka na muzułmanów.. to kobiety są winne bo ich prowokują. Musimy okazać muzułmanom przyjaźń, tolerancjie dla ich kultury i przywyczaic się do takich rzeczy gdyż gwałt dla nich jest akceptowalny w ich kulturze tak więc i my powinniśmy to akceptować

Gość gość
Ktoś wie co powiedział prof. Bogusław Wolniewicz na temat łodzi z tzw. emigrantami, płynącymi do Europy po lepsze życie? Poszukajcie na youtub.

Gość gość
tfu wróć... powinno być " z najeźdźcami"

Gość gość
Lewicowy dziś x głupie prowo

Gość gość
Poprawność polityczna zamyka wszystkim gęby w unii :O Chouj z taką unią!

Gość gość
"Ciągle nagonka na muzułmanów.. to kobiety są winne bo ich prowokują. Musimy okazać muzułmanom przyjaźń, tolerancjie dla ich kultury i przywyczaic się do takich rzeczy gdyż gwałt dla nich jest akceptowalny w ich kulturze tak więc i my powinniśmy to akceptować " Lewicowy skoro jestes za gwałtem i katowaniem i to popierasz to oby Ci się życzenie spełniło oczywiście na Twojej własnej skórze. Jak zostaniesz pobity i z obrzekami genitaliów - bedziesz juz wrakiem psychicznym. Może wtedy wspomnisz swoje słowa i pożałujesz srogo... To muzułmanie maja respektować prawa europejskie. Nie podoba się to spowrotem do swoich krajów. Arabia bardzo bogata - wojny tam nie ma, zyja w luksusach. Jak tu źle to wracac do swoich. Gwałt to okrucieństwo za które powinna być kara smierci, nikt ich nie prowokuje, sami szukają wymówki. I po drugie nagonki na nich nie ma, spokojnie przyjezdzaja, niedługo zasiedlą Polske. Zniesienie wiz mają obiecane. Gdzie tu widzisz nagonke? Pełno ich w europie, niedługo bedą stanowili większość. Taka kolej rzeczy.

Gość gość
Z lewakami sie nie dyskutuje. To zaslepione poprawnoscia polityczna imbecyle, debile, krytyni, durne lemingi, kodziarze i wszelkie inne talatajstwo! Leming jest tepy jak stary brzeszczot bez zebow :O

@ gość dziś Gwałt to okrucieństwo za które powinna być kara smierci, nikt ich nie prowokuje, sami szukają wymówki. << Jasne, że gwałt to okrucieństwo. Po grałcie taki muzulmanin może być ścigany jako gwałciciel i grozi mu kara aż 14 dni prac społecznych. Nie byłoby tej okrutnej kary gdyby głupie Niemki czy Szwedki nie stawiały oporu podczas seksu.

Gość gośćjamamaty
Kiedy w końcu obrońcy muzułmanów zrozumieją, że dla nich każdy z innej religii to zdrajca i wróg? Mój znajomy pracował z jednym, i kiedyś w luźniej rozmowie zapytał go, co by zrobił gdyby kazali mu go zabić z jakichś powodów religijnych. Wiecie co odpowiedział?...że go lubi i nic do niego nie ma, ale dla niego religia jest ważniejsza, więc musiałby rozkaz wykonać, choć terrorystów nie popiera. Chrześcijanie wyznają wartości zawarte w Biblii, ale to nie znaczy, że kierują się nią całkowicie np. w prawie, polityce. Do tego jest Konstytucja, Kodeks Prawny. A muzułmanie mają tylko Koran! To jest ich religia, to jest ich prawo. A kto choć trochę tę księgę zna, to wie kim jest dla nich innowierca i co się powinno z nim zrobić.

Nigdy nie udzielałam się w tematach o polityce, to nie mój konik. Jednak po tym jak poczytałam informacje doszłam do wniosku że czas najwyższy wyrazić swoje zdanie. Uważam że najazd Tatarów przy tym co dzieje się teraz to pikuś. Jak bardzo system władz jest poroniony skoro każe swoim własnym obywatelom tolerować gwałty i morderstwa a jedyne co zaleca to większą tolerancję. Kurde no jaką tolerancję?!? Czyli co jak obywatel Szwecji zauważy że uchodźca gwałci jakąś kobietę to według tego co mówią rządzący powinien przytrzymać mu pas szahida żeby mu nie przeszkadzał?!? Moim zdaniem to już nie są uchodźcy, to są najeźdźcy. Gdyby to byli uchodźcy to dostosowali by się do prawa i ogólnie przyjętych norm które panują w kraju w jakim obecnie przebywają. A najeźdźcy... No cóż wiadomo, przybywa taki do kraju i narzuca swoje normy. Europo nie mów o tolerancji w stosunku do uchodźców a zacznij mówić o walce z najeźdźcami. Wybaczcie jeśli wam smęce na temacie ale obok tych wszystkich relacji w mediach nie da się przejść obojętnie.

@ Strigoica dziś >>Jak bardzo system władz jest poroniony skoro każe swoim własnym obywatelom tolerować gwałty i morderstwa<< Nie obrażaj lewicy pisuarko! >> a jedyne co zaleca to większą tolerancję. << Nie prawda. Niemiecka policja oprócz tolerancji zaleca kobietom chodzenie w trąpkach zamiast szpilek żeby szybciej uciekały przed gwałcicielami :) tu dowód http://www.wykop.pl/link/3349297/niemiecka-policja-zaleca-kobietom-noszenie-trampek-dla-unikniecia-g****u/

Dla twojej wiadomości. Nie jestem ani za PIS ani za PO tak jak powiedziałam stronię od polityki. Ale pomimo tego iż uważam że każda partia to jedna i ta sama zbieranina mętów to mam prawo wyrazić swoje zdanie. A moje zdanie już poznałeś drogi podszywie skoro przeczytałeś mój poprzedni post.

Powtarza to marginalne przypadki.. islam to religia miłości i pokoju. Nie dajmy się skłocić przez prawaków pisuarow katoli !!

Gość gość
Do 12:26 sppiieerdalaj podszywie

Poczytaj sobie co o polityce mówią politolodzy. Mówiłam w sprawy polityki się nie mieszam ale z ciekawością przeczytałam co powiedział o ,,polityce tolerancji" Grigorij Dobromiłow.

Gość gość
@ gośćjamamaty dziś Kiedy w końcu obrońcy muzułmanów zrozumieją, że dla nich każdy z innej religii to zdrajca i wróg? x Kiedy zrozumieja? Ale dowcip :D Wymagac od lewaka zrozumienia to tak jakby wymagac od ameby rozwiazania zadania matematycznego :D

Nie będę się mieszać do waszej dyskusji bo może (a właściwie to na pewno) nie znam się na polityce. Proszę tylko abyś odpowiedział mi na jedno pytanie, a mianowicię jak inaczej nazwać (skoro nazwa ,,polityka tolerancji" ci nie odpowiada) politykę w której to gwałciciel (uchodźca) dostaje odszkodowanie za dokonany gwałt a ofiara (rodowita Szwedka) jedyne co dostanie to traumę?

Gość gość
szach mat rescator odpowied na pytanie strzygi bo jest bardzo trafne

Oczywiście zdarzają się takie przypadki ale kobieta jest sama sobie winna. Jej stroj i zachowanie jest zaproszeniem do seksu. W imię toleracji każda europejska powinna nosić hijab.

@ Lewicowy dziś W imię toleracji każda europejska powinna nosić hijab. << W imię tolerancji nie powinna się w ogóle bronić przed gwałtem. Przecież szamotanie się, gryzienie i kopanie jest przejawem nietolerancji, mowy nienawiści i antysemityzmu.

Gość gość
Lewicowy uważam, że w ramach tolerancji każda kobieta muzułmanka powinna nosić spodnie i zwyklą bluzke lub zwiewne sukienki, gołą głowę, gdy ciepło. A muzułmanin powinien ubierac się jak europejczyk. W ramach tolerancji muzułmanin powinien akceptować kultiure europy. X Lewicowy Ty w ramach tolerancji ubierasz się zgodnie z ich zasadami?

Gość gość
W ramach tolerancji każdy europejczyk - mężczyzna powinien się zabić bo jest innowiercą, albo sowicie im płacic i ciężko dla nich pracować za to, że pozwalają mu zyc!!!!

Bardzo żałuję ale niestety nie ze względu na swoje bezpieczeństwo gdyz mógłbym zostać pobity przez prawakow pisuarów.

Gość gość
Mężczyźni innowiercy lub ateiści powinni w ramach toleranjci pójść i nadstawić głowę, by muzułmanin mógł im ja ściąć.

Gość gość
Lewicowy, muzułmanie powinni nauczyć się tolerancji, bo ich religia powoduje , że musza uciekać ze swoich krajów, gdzie tylko bieda i zabijanie. Do d**y z taka religią i z takimi uchodźcami. My do nich nie uciekamy, a oni niech s********ja do swoich.Po problemie.

Gość gość
Lewicowy to jak się nie ubierasz to nie wymagaj tego od innych, piszesz bezsensu. Nie znasz ich kultury, radzę czytac ich pismo, które jest zarówno ich prawem. Jesteś innowiercą to pracuj na nich lub giń. Nie ma innej opcji, a wogóle w ramach tolerancji przejdź na ich religie bo niedługo to od nich bedziesz mogł dostac ścietą swoja szyje.

Gość gość
Jeśli islam to religia miłości i pokoju, to dlaczego u nich ciągle wojny i nienawiść . Oj do dopy taka religia.

Chodzę często na parady równości gdzie wpieram ruch lgbt i tam czuje się bezpiecznie przebrany w swoj lateksowy strój wśród swoich pilnowany przez policję.

Gość gość
Lewicowy, jestem kobietą ateistką, ale gdybym spotkała cię w stroju niewiernego pastucha , dostałbyś w pysk.