Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość333

Bez wzajemnosci

Polecane posty

Gość gość333

Witam jestem z dziewczyna 3 lata prawie,Jest miedzy nami duzo dobrych jak i złych chwil.Jednak od paru miesiecy jest tylko gorzej.Ona stawiala wszystko po swojemu,ma dosc ciezki charakter,ale jakos to przyjmowałem ,W koncu nie wytrzymalem i powiedziałem jej co czuje ,co mysle i ze ma sie zmienic.I tak było zmieniła sie troche ,jest mi łatwiej i jej,potrafimy sie dogadac wiecej czasu spędzać ,ale cos znowu jest nie tak niby widac ze sie stara ,chce,zalezy jej ale jakos ja tego nie czuje,troche mnie olewa,mało sie mną interesuje,wszystko Bez Wzajemności.Sa chwile ze przyjdzie i przytuli sie pogada,napisze ,zadzwoni ,a za chwile mnie odrzuca na bok i zrobi swoje.Co w takiej sytuacji robic ? CZy moze ja za duzo wymagam czy u niej cos nie tak.

Gość gość
moze za duzo sie zajmujesz praca, a nie dzwonisz i nie proponujeszh lunchu wspolnego, spaceru, wyjscia razem do silowni, zrobienia czegos razem, posiedzenia przed TV, tylko wszystko robicie osobno? Jak wyglada przykładowy dzien z waszego związku? moze nie jestes osoba wolna i chcialbys spedzac czas z nia, ale masz jeszcze kogos innego i sie dziwisz, ze jest dystans? moze ona ma kogos innego i nie poswieca tobie do konca czasu, bo jest jeszcze inna osoba? jest najwyrazniej jakis problem emocjonalny u was, a skad ? trzeba sie dowiedziec z czego wynika