Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polki

Polecane posty

Gość gość

W większości maja takie obrzydliwie żółte i krzywe zęby... dlaczego o siebie nie dbacie? Fuj. Śmieszy mnie niesamowicie jak ktoś mówi ze Polki są najładniejsze. W d***e był i gowno widział. Polski to głównie zaniedbane kury domowe. Taka jest prawda

Gość gość
tak jak polacy, to chłopi rodem z dawnej wsi, nie umiejący się poprawnie wysłowić, z zebami na bakier, wcale nie przystojni

Gość gość
Tez prawda, ale to nie jest odpowiedz na moje pytanie

Gość gość
Polski są fatalne i to jest fakt

Gość gość
Polki maja pajęczyny w c****h

Gość gość
brak kasy pyszczku i wyprowadzenie gabinetów dentystycznych ze szkół, poza tym gorsza jakość past do zębów, dostepnych w Polsce w odniesieniu do ich odpowiedników z zachodu

Gość gość
No to niech sobie radzą niedorajdy i pokraki życiowe. Ile jeszcze bedą drzeć mordy ze bieda?

Gość gość
No cóz, żeby o siebie dbać to trzeba mieć chociaz trochę kasy, bo wbrew pozorom większosci nie stać na stałe i regularne dbanie o siebie. a przypominam ze dbanie o siebie to coś więcej niz zrobienie pazurów raz na miesiąc i ufarbowanie kłaków. Tak lekko licząc u mnie standard minimum to byłoby miesiecznie: 2 wizyty u kosmetyczki - raz oczyszczanie, raz inny zabieg na twarz, jakies 300-400 zł, 2 razy w miesiacu zabieg na ciało-min 300, fryzjer i pielegnacja włosów 150, 2 razy pedicure i manicure- min 400, depilacja laserowa raz w miesiącu- nogi, pachy , itp-min 400. I to bez drogich zabiegów specjalistycznych, np cellulit, odmładzanie, dentysta, fitness. I bez pielęgnacji w domu przez reszte miesiaca. Sama podstawa żeby jako tako oblecieć zabiegi kosmetyczne to lekko licząc 2 tys miesięcznie

Gość gość
a ty sie mały onanisto tak nie podniecaj, nie podoba się to jedź tam gdzie same zadbane piekności chodza po ulicach...tylko czy któraś zechce polaczka cebulaczka bez wygladu ?

Gość gość
No o tym mowię. Polki nie dbają o siebie bo są biedne i paskudne. Fujka

Gość gość
O mój wygląd to sie nie martw bo możesz o takim jedynie pomarzyć :D jechać nigdzie mie musze bo mam wspaniała kobietę. Nie mowię ze wszystkie o siebie nie dbają tylko znaczna większość

Gość gość
Koszt aparatu ortodontycznego to minimum ok 7000 zł. Koszt napisany obejmuje aparat z tych tańszych, potrzebne zdjęcia, odlewy i wizyty. I teraz w zależności od rejonu Polski koszt będzie szedł do góry, bo ortodonta różnie liczy za wizytę. Jesli bedzie się chciało aparat droższy, czy mniej widoczny to cena idzie również w górę, jeśli przyjdzie nosić dłużej niz srednio 2 lata, to cena sie podnosi Jeśli w miedzyczasie ortodonta cos dodatkowego załozy to cena się podwyższa. I teraz jak ktos zarabia najniższa krajową, liczmy, że 1500 zł na ręke, do tego traci coś na dojazd to z czego? Jak musi oszczędzac. To trzeba ok 3000 zł zarabiać netto by móc z czym ruszyć. A jeśli ktoś opłaca czynsz za mieszkanie to nie ma z czego.

Gość gość
O mój wygląd to sie nie martw bo możesz o takim jedynie pomarzyć smiech.gif jechać nigdzie mie musze bo mam wspaniała kobietę. Nie mowię ze wszystkie o siebie nie dbają tylko znaczna większość ytak jak większość facetów. A ty w czym masz problem- psiankny jestes, masz psiankna d...to co jeszcze chcesz? rooochać co podleci na ulicy, czy jak?

Gość gość
Zdaje sobie sprawę ze krzywe żeby maja głownie biedacy pytanie tylko co mnie to obchodzi? Jak sie chce to wszystko można a Polki wola być byle jakie

Gość gość
zęby to faktycznie dla niektórych ciężki temat. Np. ja nic poza myciem ich nie muszę robić i jest ok (najwyżej lekkie przebrawienie od herbaty), bo wizyta u dentysty to słyszę, że mam zęby w świetnej kondycji z wyjątkiem jednej zmory. Za to mój narzeczony ma wiecznie z nimi problem, a dentystę widuje częściej niż ja. xxx Za to to wszystko co wymieniła tam pani powyżej to jest przegięcie. Jaka skóra wymaga tak częstego oczyszczania? Jakie włosy są tak słabe, że co miesiąc muszą mieć jakieś specjalne zabiegi?

Gość gość
Ja tylko mowię jak jest to nic personalnego. Rozumiem ze jesteś jedna z tych osób o stad ta agresja?

Gość gość
Do tego polka okropnie śmierdzi z dup. Taka Francuzkę to możesz liżąc po dupce i jest cudownie. Spróbuj sie tylko zbliżyć do o***tu polki to umrzesz od odoru bo sie nie myją

Gość gość
A co Ci krzywe zęby przeszkadzają, niektórzy na to nie patrzą. Wolą pojechac na wycieczkę niż sie mordowac parę lat z aparatem i wydac lekko 10 tys zł. Poza tym nie każdy może nosic aparat, to zalezy od kości bo żeby można stracić. Może wolą odkładać na czarną godzine, albo dzieciom wyprostować, czy przeznaczyć na nauke. W USA jest fajnie, tam ludzie nieraz wyglądający na bezdomnych obracaja takimi pieniędzmi, że Wam idzie pomarzyc i nikt sie nie dziwi. Po prostu każdy ma inne piorytety. Niektórzy patrza na inne wartości, a nie tylko na wygląd. Polakom to nigdy nie dogodzi. Ruszcie się trochę to zobaczycie, że za granicą ludzie różnie chodza.

Gość gość
Zdaje sobie sprawę ze krzywe żeby maja głownie biedacy pytanie tylko co mnie to obchodzi? Jak sie chce to wszystko można a Polki wola być byle jakie a po co maja byc jakies? a co do moich zębów, to leczenie ortodontyczne zakończyłam z sukcesem jeszcze w podstawówce- to były czasy kiedy kazdego kierowała na to dentystka szkolna:D

Gość gość
Za to to wszystko co wymieniła tam pani powyżej to jest przegięcie. Jaka skóra wymaga tak częstego oczyszczania? Jakie włosy są tak słabe, że co miesiąc muszą mieć jakieś specjalne zabiegi? odzywka raz w miesięcu np nawilzająca to takie ekstremum- w domowej pielęgnacji zalecają to co najmniej raz w miesiącu. Oczyszczanie to moze tez być np złuszczanie lub kawitacja- raz w miesiacu to nie jest za duzo. nie znasz sie jak widzę, albo nigdy nie miałes w otoczeniu kogoś kto naprawdę o siebie dba

Gość gość
Widać ze w d***e byłaś a nie w USA :D bo owszem tam nawet jak ktoś wyglada "na bazdemnogo" (ma po prostu gdzieś jak sie ubiera byleby było czyste" ma śliczne zeby jak perełki. Matka Polka sie naoglądała seriali i błyszczy w internecie :D

Gość gość
No najwyraźniej się nie znam, może dlatego, że jeszcze takich zabiegów nie potrzebuję więc nigdy nie przyszło mi do głowy na nie iść - nawet nie wiem czy są te które wymieniłaś :)

Gość gość
co do czystosci francuzów obojga płci to niestety ale to brudna nacja

Gość gość
Nie ma większych brudasów od polaczkow

Gość gość
No najwyraźniej się nie znam, może dlatego, że jeszcze takich zabiegów nie potrzebuję więc nigdy nie przyszło mi do głowy na nie iść - nawet nie wiem czy są te które wymieniłaś nie masz stóp? włosów na głowie? bo to co wymieniałam to bardzo podstawowe rzeczy niezalezne od wieku, jak wspomniałam nic specjalistycznego i dla starszych. a poza tym chyba kazdy słyszał o depilacji czy manicure- przynajmniej teoretycznie powinien wiedzieć co to za zabieg...no cóz...nie ma zatem z toba o czym rozmawiać, bo widać że pie..3 po 3

Gość gość
To po prostu typowa matka polka :D umyć się raz na tydzień i starczy :D

Gość gość
nie wiem co to kawitacja na przykład :) x Manicure i pedicure zawsze robiłam sobie w domu - w sumie bez większego powodu, siedzę sobie, oglądam film i robię paznokcie. Podobnie nie każdy ma ochotę na laserową depilacje (nie każdy też może przejść taki zabieg). Takie proste zabiegi nie wymagają żadnych większych nakładów finansowych, a reszta którą wymieniłaś (czyli bieganie do kosmetyczki) to nie jest coś czego potrzebuje młoda osoba ze zdrową skórą.

Gość gość
ok, sprawdziłam (zupełnie inaczej to sobie wyobrażałam, bardziej jako masaż) - jak ktoś nie ma zaskórniaków to nie pomyśli o takim zabiegu raz na miesiąc :D

Gość gość
to nie jest coś czego potrzebuje młoda osoba ze zdrową skórą. buahahahaha:) to pogadamy jak będziesz nieco mniej młoda a co do kawitacji to poszukaj w necie, zawsze warto sie nauczyć czegos nowego

Gość gość
ok, sprawdziłam (zupełnie inaczej to sobie wyobrażałam, bardziej jako masaż) - jak ktoś nie ma zaskórniaków to nie pomyśli o takim zabiegu raz na miesiąc smiech.gif a o czym myslisz raz na miesiąc?