Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polki

Polecane posty

Gość gość
jak zacznę takich zabiegów potrzebować to pewnie się nimi zainteresuję (o ile zacznę ich potrzebować, oczyszczanie skóry to coś z czym największe problemy ma się właśnie w młodym wieku)

Gość gość
Manicure i pedicure zawsze robiłam sobie w domu - w sumie bez większego powodu, siedzę sobie, oglądam film i robię paznokcie. pamiętaj, zrób nie tylko paznokcie ale tez pięty

Gość gość
o wszystkim poza tym co zrobić żeby wyglądać jak człowiek - to przychodzi mi naturalnie, nie musisz silić się na złośliwość tylko dlatego, że ktoś nie musi biegać do kosmetyczek żeby dbać o skórę

Gość gość
rozumiem, że pani ma problem z kamieniem na piętach który musi usuwac kosmetyczka dłutem? Dziękuję za przypomnienie, ale nie mam takich problemów :D Piling w domu wystarczy

Gość gość
jak zacznę takich zabiegów potrzebować to pewnie się nimi zainteresuję (o ile zacznę ich potrzebować, oczyszczanie skóry to coś z czym największe problemy ma się właśnie w młodym wieku) cudowna jest ta zżyciowa naiwność nastolatek:)

Gość gość
rozumiem, że pani ma problem z kamieniem na piętach który musi usuwac kosmetyczka dłutem? Dziękuję za przypomnienie, ale nie mam takich problemów smiech.gif Piling w domu wystarczy och och jaka zła dziewczynka:)

Gość gość
25latek* ;)

Gość gość
gość dziś No cóz, żeby o siebie dbać to trzeba mieć chociaz trochę kasy, bo wbrew pozorom większosci nie stać na stałe i regularne dbanie o siebie. a przypominam ze dbanie o siebie to coś więcej niz zrobienie pazurów raz na miesiąc i ufarbowanie kłaków. Tak lekko licząc u mnie standard minimum to byłoby miesiecznie: 2 wizyty u kosmetyczki - raz oczyszczanie, raz inny zabieg na twarz, jakies 300-400 zł, 2 razy w miesiacu zabieg na ciało-min 300, fryzjer i pielegnacja włosów 150, 2 razy pedicure i manicure- min 400, depilacja laserowa raz w miesiącu- nogi, pachy , itp-min 400. I to bez drogich zabiegów specjalistycznych, np cellulit, odmładzanie, dentysta, fitness. I bez pielęgnacji w domu przez reszte miesiaca. Sama podstawa żeby jako tako oblecieć zabiegi kosmetyczne to lekko licząc 2 tys miesięcznie x Chyba za dużo poradników dla kobiet czytasz (reklam głównie). Po pierwsze - laserowej depilacji nie przeprowadza co miesiąc. Ja zrobiłam sobie serię 3 lata temu i teraz mam spokój. Nie chodzę do kosmetyczki. Ładna cera to przede wszystkim zdrowy tryb życia - dużo warzyw i owoców, unikanie używek i wysypianie się. To samo dotyczy fitnessu, cellulitu itp. Ćwiczyć można samemu, wtedy i cellulit zniknie. Manicure i pedi też robię sama - żadna manikiurzystka nie usunie mi skórek tak dokładnie, jak ja to robię. Włosów nie farbuję, są zdrowe, jedynie podcinam je u fryzjera. Jedyne, na co wydaję kasę to mezoterapia (raz też miałam laser frakcyjny) - bo umówmy się, żadne kremy czy nawet wizyty u kosmetyczki takiego efektu nie dadzą. A reszta, to po prostu własna praca nad swoim ciałem - i to za darmo - czyli odżywianie, ćwiczenia czy masaże.

Gość gość
strasznie sie plujesz laleczko, a ja ciebie tylko podpuszczam, bo chwilowo się nudzę i bawi mnie to twoje zadęcie. Super ze nei masz z niczym problemów, ale na swiecie zyją miliony kobiet i maja rózne potrzeby równiez te kosmetyczne, więc nie ma co sie tak nadymać, ze twój model zycia najlepszy :) a poza tym czemu nie cieszysz sie swoja naturalna wybitną uroda, tak tania w utrzymaniu tylko sie tak strasznie tu plujesz?

Gość gość
"Widać ze w d***e byłaś a nie w USA smiech.gif bo owszem tam nawet jak ktoś wyglada "na bazdemnogo" (ma po prostu gdzieś jak sie ubiera byleby było czyste" ma śliczne zeby jak perełki. Matka Polka sie naoglądała seriali i błyszczy w internecie smiech.gif" Twoja wypowiedź o Tobie świadczy. Na własne oczy widziałam, jak gość zapuszczony, ubrany jak bądź wychodzi ze sklepu wyciaga kluczyki wchodzi do nowego auta Rolls-Royce i odjeżdza. Wyglądał na bezdomnego, a takich pełno w USA, wiec wiem jak wyglądaja. Jak się było na zamknietych osiedlach to ludzie różnie wyglądali, a pieniędzy im nie brakowało. Seriali nie oglądam, nie mam na to czasu. Rano wychodzi kobieta w papilotach i piżamie do sklepu po bułki, nikt się tam nie dziwi, że nie ubrana. Widać, nie byłeś i nie żyłeś w stanach. Poziom Twojej wypowiedzi jest marny, odziaływanie emocjonalnie bez popartych argumentów. Kogo chcesz oszukac?

Gość gość
A reszta, to po prostu własna praca nad swoim ciałem - i to za darmo - czyli odżywianie, ćwiczenia czy masaże. bzdura i tylko do pewnego czasu

Gość gość
Chyba za dużo poradników dla kobiet czytasz (reklam głównie). Po pierwsze - laserowej depilacji nie przeprowadza co miesiąc. Ja zrobiłam sobie serię 3 lata temu i teraz mam spokój a w serii robiłas jedna na pól roku, czy jak długa była ta seria?

Gość gość
"Po pierwsze - laserowej depilacji nie przeprowadza co miesiąc. Ja zrobiłam sobie serię 3 lata temu i teraz mam spokój." O jej to już jedna wizyta wystarczy, a mi kosmetyczka mówiła, że co miesiąc minimum 4 razy, albo i więcej jak bedą odrastac... szok To jednorazowy zabieg to droższy co nie?

Gość gość
bylam u roznych dentystow i placilam roznie. Zeby mam w fatalnym stanie, ale nie przez zaniedbanie z mojej strony tylko przez debili dentystow, konowałów.

Gość gość
Proponuje autorowi wyjechac z tego kraju gdzies,gdzie nie ma tych brzydkich,okropnych Polek.Wtedy nie bedzie musial biedaczek ogladac tych paszczurow i wylewac swoich frustracji na babskim forum.To trzeba nie miec jaj.Zapewne zadna z kobiet nie chciala takiego dupka i teraz biedak musi ulzyc sobie na kobiecym forum.

Gość gość
a propos cen na bardziej złozone zabiegi, własnie mi przyszło inf9o ze spa w którym kiedys byłam na tygodniowym wyjeździe dla relaksu. maja promocję: 8 zabiegów wyszczuplajacych na brzuch Vela Shape 4600 zł 14 zabiegów na gładkie uda- Vela+ Icoone - 5 400 zł Taka promocja:D

Gość gość
I miał krzywd żółte zęby, hahahahshaha. Tak, tak polaczku. A później obudziłas się obok swojego ogra :D

Gość gość
a mi krzywe zęby nie przeszkadzaja i mojemu mezowi tez. Liczy sie wygoda, a nie użeranie się z aparatem, wolę pojechać coś zwiedzić niż wydac na aparat. Bo wspomnień nikt mi nie zabierze, a zęby na starość i tak się popsują i tak.

Gość gość
O jej to już jedna wizyta wystarczy, a mi kosmetyczka mówiła, że co miesiąc minimum 4 razy, albo i więcej jak bedą odrastac... szok To jednorazowy zabieg to droższy co nie? pewnie ja wytrzepało na metr w głąb, bo nie ma takich laserów które za jednym razem wszystko wypala- zwłaszcza ze włosy sa w róznej fazie wzrostu, ja chodziłam pół roku co miesiąc zeby wszystko wytłuc a poza tym nie chce pani martwić, ale po kilku latach trochę i tak odrasta i trzeba powtarzać

Gość gość
ta od nocowania u kosmetyczki strasznie próbuje odwrócić kota ogonem - to ona wymyśliła, że to są konieczne zabiegi, ktoś zwrócił uwagę, że nie są to się obruszyła. Bo jak to...nie każdy ma paskudną cerę i kamień na piętach który usunie tylko szlifierka? :D

Gość gość
No to musisz być niezłym biedakiem jak dla aparatu musiałabyś rezygnować ze wszystkich przyjemności :D co te matki polki

Gość gość
gość dziś "Po pierwsze - laserowej depilacji nie przeprowadza co miesiąc. Ja zrobiłam sobie serię 3 lata temu i teraz mam spokój." O jej to już jedna wizyta wystarczy, a mi kosmetyczka mówiła, że co miesiąc minimum 4 razy, albo i więcej jak bedą odrastac... szok To jednorazowy zabieg to droższy co nie? x Miałam serię 5 zabiegów w odstępie comiesięcznym. Teraz nic mi nie odrasta. Dlatego nie mogę wliczać zabiegów laserowych do comiesięcznych kosztów pielęgnacji, bo po prostu już tych zabiegów nie mam, więc i kosztów nie ponoszę. O ile do fryzjera chodzisz do miesiąc i nadal będziesz chodziła co miesiąc - o tyle o laserze nie można tego powiedzieć, bo nie będziesz tego robiła zawsze co miesiąc.

Gość gość
Kto powiedzial że Polki najładniejsze? Bo chyba Polacy mało podrózują i nie widzieli jacy ludzie na świecie są piękni. Tylko zazdrościc.

Gość gość
gość dziś ta od nocowania u kosmetyczki strasznie próbuje odwrócić kota ogonem - to ona wymyśliła, że to są konieczne zabiegi, ktoś zwrócił uwagę, że nie są to się obruszyła. Bo jak to...nie każdy ma paskudną cerę i kamień na piętach który usunie tylko szlifierka? smiech.gif x są kobiety, które mają ładne cery, a w życiu o kosmetyczki nie były. są też takie, które chodzą co miesiąc a i tak mają różne niedoskonałości. i ciągle się łudza, że kolejny super-zabieg coś zmieni.

Gość gość
Wiadomo. Tak mówią polaczki które najdalej były we wsi obok. :D (praca z jukeju jako sprzątaczka sie nie liczy bo tam macie kontakt tylko z zerami swojego pokroju)

Gość gość
polscy mężczyźni też o siebie nie dbają, wstydzili by sie, wogóle jakiś brzydkich facetów mamy

Gość gość
Polaczki to w wiekszości oblechy niezależnie od płci zgadzam się. Polki z krzywymi żołtymi żebami mają swoich ogrów równych sobie :D każda potwora znajdzie swojego adoratora :D

Gość gość
takiej matki polki to nie tknąłbym nawet kijem owiniętym w kołdrę :D nie dziwne że męzusiowie je zdradzają

Gość gość
a wezcie z tymi polkami przecież to jest tragedia :D