Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy

Polecane posty

Gość gość

Co zrobić , facet zajęty ja separacji on myśli ze z mężem jestem .Pracujemy razem .Dziwnie się zachowuje . PRZYCHODZI DO MNIE rozmawia , Czasami czuję jak mnie obserwuje z ukradka lub patrzy mi się głęboki w oczy nic nie mówiąc , i czuję się skrepowana nie wiem co mam powiedzieć.Wcześniej przychodził pogadać teraz zachowuje się tak ze albo żartuje tu mnie zaczęli dotknie w ramie i zagada tak glupkowato ale już nie przychodzi pogadać .Co jest grane o co mu chodzi .Chyba się z adluzylam W nim ale nie pokazuje tego . Mecze sie z ta sytuacja . Co ja mam zrobić

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć, co on mysli czuje, czy jeste szansa , że będziecie razem, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Czy jego zachowanie pokazuje czy mu się podobam? Ja zawsze potrafie ocenic sytuacje jesli facet mnie podrywa ale tym razem nie potrafie

Gość gość
A może to nie podryw tylko zwykła sympatia

Gość gość
chce cie przeleciec

Gość gość
To właśnie nie wiadome czy podrywa , najlepsze ze widać ze się broni przed tym .On ma dziewczynę , pewnie słyszał ze od paru lat sie nam nie układa . Ale czuję na sobie jego wzrok ..

Gość gość
Jeszcze dopowiem ze kurka zaczyna mnie ciągnąć do niego , myślę cały czas o nim to jest silniejsze ode mnie.Co ja mam robic

Gość gość
Puknąć się w głowę. Ale tak wiesz, mocno :-)

Gość gość
Może i Masz rację :-( Tylko czemu . Tyle się wycierpialam w toksyczny małżeństwie może samą szukam miłości nieświadomie .Dla mnie to naprawdę trudne

Gość gość
To weź rozwód i szukaj jej z wolnym facetem. Zajęty myśli ewentualnie tylko o tym żeby Cię bzyknac bez zobowiązań i się ulotnić. Tego chcesz? I jeszcze możliwe że sobie wstydu w pracy narobić? Niby uwolniłaś się od jednego toksyny a już chcesz się ładować w równie toksyczną relację. Ogarnij się bo aż wstyd czytać co wypisujesz..

Gość gość
Dobrze może i macie rację ale znam dużo zwiazkow , które połączyły się właśnie e pracy .On nie ma ślubu z ta dziewczyna. Różnie w życiu bywa . Skąd wiadomo czy to może nie jakieś prawdziwe uczucie .Znam takie pary i żyją szczęśliwe , patrzę na to z innej też strony.Pary były ze sobą latami poznały kogoś innego i żyją z kimś innym .

Gość gość
No i? Ty masz męża, on też ma kogoś i nic nie wskazuje na to, że chce to zmienić. Miło mu się z Tobą rozmawialo czasem i to wszystko a Ty juz dorabiasz miłosne historie?? Ile Ty masz lat? 15? Zejdź na ziemię.

Gość gość
A ja jestem w takim podobnym związku.Jesteśmy że sobą już 2 lata I jest nam cudownie .Tylko musisz ocenić czy jego intencje są naprawdę szczere.Ja w jego oczach widziałam to pożądanie ale też takie urokliwe wahania. Trwało to pół roku . Końcu nie wytrzymalismy a raczej on nie wytrzymał i wyznał mi miłość. To się czuję.

Gość gość
A jak poznać czy intencje są szczere? CHYBA dam sobie spokój.Macie rację .Tylko najgorsze że cały czas co widzę , i będzie mi ciężko ,bardzo ciężko :-(

Gość gość
E tam, dasz radę. Nie Ty pierwsza, nie ostatnia.

Gość gość
Czyli każdy facet który jest zajęty i filtruje z inną dziewczyną jest chujem .Który myśli tylko jak zdobyć kobietę , wykorzystać i zostawić .Tak właśnie to działa? Wypowiedzcie się wy faceci.

Gość gość
Wychodzi na to że tak

Gość gość
Nie zawsze tak jest można się zakochać tym bardziej jeśli nasza terazniejsza dziewczyna już nam się znudziła , nie układa nam się itp