Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie można poznać normalną ładną dziewczynę?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczynę która myśli o stworzeniu rodziny ale przy tym jest ładna. Czy w ogóle takie istnieją? Z moich obserwacji niestety nie...

Gość gość
Z moich obserwacji niestety nie istnieja przystojni i normalni jednoczesnie mezczyzni chcacy zalozyc rodzine, ktorzy godni byliby ladnych normalnych kobiet.

Gość gość
15.47- w samo sedno. Jak juz przystojny to zwykle r..cz ktory wykorzystuje swoj wyglad I woli przygody, nie mysli o stabilizacji. W obie strony to dziala panowie

Gość gość
To przepis na tragedie. Po co ci NORMALNA? ludzie z zasady nie są normalni tylko moga udawać. I po jaki hooj chcesz zakładać rodzinę. Z byle kim. Bo ładna i normalna nie oznacza że cokolwiek będzie was łaczyć. Współczuje tym wszystkim dzieciom, których stary, sobie postanowił że będzie "zakładał rodzinę". Zapłodnisz każdą byle by wyglądała na normalną i nie była brzydka. A potem te dzieci mają zmarnowane życie.

Gość gość
A umialbys byc wierny i uczuciwy?

Gość gość
a po ci ładna pustaku

Gość gość
nie bedzie wierny on leci na wygląd na takich pustaków trzeba omijać jak najdalej

Gość suwrog
Szukaj przede wszystkim w takich miejscach, gdzie możesz spotkać osobę, która będzie do Ciebie pasowała. Jak masz jakieś hobby, zacznij je spełniać. Ja na przykład jak byłem sam i szukałem dziewczyny, zapisałem się do kółka filmowego. Moją pasją są filmy, wcześniej jakoś nie miałem za bardzo możliwości, zawsze brakowało czasu, żeby realizować moją pasję, ale w końcu zapisałem się. I to było naprawdę interesujące przeżycie, było to dla mnie bardzo ciekawe, a w dodatku poznałem grupę naprawdę fajnych osób. Pasje jednak łączą ludzi :) Akurat nie udało mi się tam poznać dziewczyny, ale też się nad tym zastanów, nad swoimi pasjami itp. Co do kina, później udało mi się poznać idealną partnerkę na mydwoje, ale to, na co na samym początku zwróciłem uwagę, to właśnie pasja do filmów. Takie wspólne zainteresowania potrafią połączyć dwoje osób, pomyśl co Ty lubisz robić najbardziej i poszukaj dziewczyny, która również będzie to lubiła... Może to jest jakieś wyjście?

Gość gość
W kościele.

Gość Rurociag31
Ale p*********e. Ruszcie d**y sprzed komputerow, poznajcie wiecej niz jednego czlowieka na rok to w końcu sie znajdzie. Najlepiej to tylko siedziec i narzekac, typowa cebulandia...