Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się wymagać od swiat

Polecane posty

Gość gość

Jak wymigac się od świąt w dalekiej rodzinie, z którą widuje się tylko z okazji jakiś uroczystości? Nie mam dzieci, rozstałam się niedawno z kimś, dlatego, myślę, że jestem zaprosłona na imprezę z powodu mojej samotności. Tak naprawdę wolałabym zostać w domu, odpocząć od pracy, pójść na spacer albo pojechać do lasu. Niestety tamta rodzina umyslila sobie, że jak jestem sama, to trzeba mnue zapraszac,aby w święta nikt nie był sam. Tak bylo w Wigilie. A ja naprawdę nie chcę do nich iść. Każda impreza schodzi na tematy polityczne, na krytykę młodych (to jest chyba każdego poniżej 50 roku zycia), mnie to nie bawi, zwykle dochodzi do kłótni. Z resztą na codzień nie mamy żadnego kontaktu, więc tym bardziej dziwi mnie takie zaproszenie. Co im powiedzieć?

Gość gość
najpierw się lecz to jakaś porażka ludzie co wy ze sobą robicie obłęd i zdziczenie na potęgę po co żyć powieś się od razu i nie zniechęcaj swoją postawą innych co ty jesteś lepsza od nich bo co ty ździro kiedyś będzie ci tego brakowało zwyrodnialce!!!

Gość gość
no czego ci tam zabraknie analu pieprzenia czego nie ma szans na twoje dewiacje w czym twoje z****** życie jest lepsze od innych .......

Gość gość
Powiedz ze wyjezdzasz ja tak robie co roku a czasami na wigilie tez

Gość gość
normalnie; powiedz, że dziękujesz za zaproszenie, ale nie skorzystasz i tyle. W końcu jesteś dorosła i masz prawo ze swoim czasem robić co ci się żywnie podoba. Ja mam chociaż taką wymówkę, że mogę pracować w święta ;) a ten powyżej, to chyba coś mocno w łeb deską yebnięty :o

Gość gość
Ja sama spedzam. Rodzina męża ja świeconke w sobote, u nas bylo w niedziele i tak sie mijamy.

Gość gość
ty kuźwo albo już nie rozumiesz o czym pisze albo tak ci franco spowszechniało to co normalne że już na tyle wyzuta jesteś że nie robi to na tobie wrażenia a deskę to ty chyba masz w pie źdize swołocz!!

Gość gość
Powiedz ze bardzo dziekujesz za zaproszenie ale tym razem masz inne plany :)

Gość gość
A ja lubie jak mnie ktos zaprasza , yo mile . Ja bym pojechala na twoim miejscu

Gość gość
Cieszylabym sie ze ktos o mnie mysli. Teraz rzadko kto kogos zaprasza